Oana Zăvoranu cere daune de jumătate de milion de euro de la Pepe. Cum şi-a făcut apariţia Querida la Poliţie UPDATE

Oana Zăvoranu cere daune de jumătate de milion de euro de la Pepe, după ce fostul soţ a acuzat-o că i-a furat 75.000 de euro și i-a vandalizat casa după ce s-au despărțit. Pepe a pierdut atunci procesul, iar Oana Zăvoranu spune acum că imaginea i-a fost afectată.

RomaniaTV.net
03 apr. 2018, 11:35
Oana Zăvoranu cere daune de jumătate de milion de euro de la Pepe. Cum şi-a făcut apariţia Querida la Poliţie UPDATE

UPDATE Oana Zăvoranu a depus, marţi, la Secţia 10 de Poliţie din Capitală o plângere împotriva fostului său soţ, Ionuţ Pascu (Pepe), căruia îi cere daune de 500.000 de euro, pentru că ar fi defăimat-o timp de mai mulţi ani de zile.

„Mi-a făcut două plângeri penale, atât ca persoană fizică, cât şi ca persoană juridică, că aş fi furat, i-aş fi distrus locuinţa şi aşa mai departe. Din anul 2011, când a formulat aceste plângeri, până în anul 2016, m-am luptat corect să dovedesc nevinovăţia. Faptul că organele de urmărire l-au considerat nesincer pe Ionuţ Pascu în declaraţii nu a fost atât de mediatizat. A fost găsit nesincer în declaraţii, iată că Oana Zăvoranu a primit două neînceperi (neînceperea urmăririi penale -n.r.) în două locuri”, a declarat Oana Zăvoranu, la ieşirea de la poliţie.

Ea a precizat că este prima plângere pe care o depune împotriva fostului său soţ.

„Este pentru prima oară când Oana Zăvoranu îl cheamă în instanţă pe Pascu pentru că este normal să îmi repar imaginea atât de terfelită. Daunele morale, calculate pe hârtie, care constau în toate contractele mele de la televiziuni, de sponsorizare, cât şi daunele mele morale, suferite în această situaţie, că peste tot unde puneai numele meu, erau numai titluri «Oana Zăvoranu riscă 15 ani de puşcărie», sunt lucruri ticluite de Ionuţ Pascu, care crede că este cel mai important om. Daunele se ridică la 500.000 de euro, daunele cu care mă constitui eu parte civilă”, a completat femeia.

Oana Zăvoranu a divorţat de Ionuţ Pascu, zis Pepe, în 2011.

______________

Oana Zăvoranu s-a prezentat marţi la Poliţie pentru a fi audiată, în calitate de parte vătămată, în plângerea penală depusă împotriva fostului soţ, cântăreţul Pepe. 

În 2011, Pepe a făcut o plângere împotriva fostei soţii, care ar fi plecat de acasă cu mai multe bunuri care îi aparţineau artistului, chiar înainte de divorţ. El spunea că ea i-a luat suma de 75.000 de euro dintr-un seif şi că i-a vandalizat casa, după ce s-au despărţit. Dacă ar fi fost găsită vinovată, bruneta ar fi riscat până la 15 ani de puşcărie. Pepe nu a vrut să renunţe nici la bani, dorind să-şi recupereze prejudiciul şi ar fi vrut de la fosta lui soţie daune în valoare de 150.000 de euro. Cererea lui Pepe a fost respinsă ca nefondată patru ani mai târziu.