Oana Zăvoranu cere DESHUMAREA de urgenţă a mamei sale. A depus cerere la Parchet VIDEO

Deshumarea Marioarei Zăvoranu este acum la mâna procurorilor. Oana Zăvoranu a depus o cere în regim de urgenţă în care vrea să fie aprobată deshumarea mamei sale pentru efectuarea unei autopsii. Zăvo spune că i se pare suspect modul în care a murit Mărioara.

02 sept. 2015, 10:45
Oana Zăvoranu cere DESHUMAREA de urgenţă a mamei sale. A depus cerere la Parchet VIDEO

Oana Zăvoranu vrea să ştie adevărul despre modul în care a murit mama sa. Vedeta a mers la Parchet şi a depus în regim de urgenţă cererea pentru deshumarea mamei, potrivit România TV.

Citeşte şi Imagini incendiare cu Oana Zăvoranu şi un bărbat misterios. Motiv pentru care iubitul ei a vrut să se sinucidă

Nu eu am fost persoana care a decis dacă să i se facă autopsia sau nu şi acum am tot dreptul să mă întreb oare de ce. Oare de ce nu am fost anunţată că a murit, oare de ce nu am fost întrebată dacă doresc să i se facă autopsie sau nu. Dragoș Stoian, săgeata infractoare, a vizitat-o cu 2 săptămâni înainte la spital după care brusc Mărioarei i se induce coma și moare. Vom vedea dacă Mărioara a murit de moarte bună sau nu. Spitalul care după părerea mea este dubios în primul rând pentru că nu am fost înștiințată, eu, singura rudă de sânge îndreptățită de a semna dacă doresc să i se facă autopsie„, a declarat Oana.

Oana Zăvoranu vrea să-i facă autopsie mamei pentru că are suspiciuni despre moartea Marioarei. 

 

Citeşte şi Oana Zăvoranu a scos la vânzare casa din Afumaţi, cu tot ce este în ea. Querida a lăsat şi un număr de telefon

Nu ştie ce să mai facă să intre în atenţia publicului. Ea umblă numai după bani, dar într-o bună zi rămân banii de ea. Este pacat mare să te joci cu reînhumările şi apoi iar apare să mai faca alta că mai are de găsit ceva„, a declarat preotul Sandi Mehedinţu.

Oana are nevoie de acordul procurorilor pentru deshumarea mamei sale, întrucât fără el ea poate fi acuzată de profanare de morminte dacă încearcă să-şi dezgroape mama.