Oana Zăvoranu, circ la proces. Judecătorii au amendat-o

Oana Zăvoranu a făcut circ la Curtea de Apel Bucureşti. Magistraţii au decis să-i dea o amendă de 1.000 de lei pentru că nu a asigurat prezenţa unui martor pe care chiar ea l-a invocat. Potrivit România TV, Oana poate contesta amenda.

07 oct. 2016, 10:43
Oana Zăvoranu, circ la proces. Judecătorii au amendat-o

Oana Zăvoranu a avut un nou termen în dosarul vrăjitoarelor. Pentru că a dat adresa greşită a unui martor şi acesta nu a ajuns la proces, Querida a fost amendată. Potrivit România TV, în sala de judecată a fost circ.

De asemenea, Anamaria Prodan a ajuns în faţa magistraţilor. Deşi a făcut tot posibilul să nu fie adusă la instanţă în dosarul Oanei Zăvoranu cu vrăjitoarele, impresara a fost audiată vineri la Curtea de Apel Bucureşti. 

„Nici macar nu imi aduc aminte ce s-a intamplat acum 1000 de ani. Asta e Romania. Dureaza un proces 20 de ani. Te cheama ca martor sa iti aduci aminte de acum 6-7 ani ce s-a intamplat. Eu n-am ce sa spun nimic decat ca stiu ca vrajitoarele o sunau. Oana ar trebui sa-si redobandeasca bunurile. Nu stiu câţi bani ca nu am fost eu langa ea cand i-a dat. Sunt foarte multi bani, daca se lupta prin tribunale de atatia ani, va dati seama ca nu e ceva asa, sa uiti”, a spus Anamaria Prodan.

Mincă Rada, cunoscută ca vrăjitoarea Melissa, şi Roxanei Lider, cunoscută ca vrăjitoarea Vanessa, au fost condamnate, anul trecut, de Tribunalul Ilfov, la câte trei ani de închisoare pentru şantajarea Oanei Zăvoranu. 

Instanţa a mai decis ca cele două vrăjitoare, condamnate la trei ani de închisoare cu suspendare cu un termen de încercare de şase ani, să îi plătească, în solidar, Oanei Zăvoranu, 10.000 de euro. Celelalte şapte persoane judecate în acelaşi dosar au fosta achitate de Tribunalul Ilfov. Este vorba despre Sava Craiff Buzea, zis Manix, Ion Constantin, zis Şonot sau Şoni, Ştefan Mincă, zis Rosovelt, Ştefan Ionuţ Voicu, zis Fane, Elena Ştefan, Sebastian Dobrescu, zis Sebi, şi Remus Mincă, zis Nat. 

Procurorul învestit iniţial cu soluţionarea cazului vrăjitoarelor, Maximilian Bălăşescu, a fost arestat, în 1 februarie 2012, fiind acuzat că a cerut mită 300.000 de euro pentru a închide dosarul. Între timp, Bălăşescu a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, în 17 iunie 2013.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu se operează pentru a 8-a oară la sâni. Cum arată bustul ei acum FOTO