Oana Zăvoranu „dă de pământ” cu Andreea Bănică şi Valentina Pelinel: „Mă, amărâto!”

Oana Zăvoranu nu se lasă şi ia la rând vedetele din showbizul autohton. Vedeta a postat recent pe reţelele de socializare nişte comentarii acide la adresa Andreei Bănică, dar şi a Valentinei Pelinel, unde a "dat de pământ" cu ele.

19 nov. 2020, 18:34
Oana Zăvoranu „dă de pământ” cu Andreea Bănică şi Valentina Pelinel: „Mă, amărâto!”
Oana Zăvoranu "dă de pământ" cu vedetele din showbiz

Oana Zăvoranu a adus-on în discuţie pe Andreea Bănică, după ce artista a ales să facă reclamă bulion. ”Querida” a încercat să transmită faptul că o cântăreață, practic, nu ar trebui să facă reclamă la anumite produse.

”Marea” artistă pentru că e fomiță mare face reclame multiple și la orice. Acum, spre exemplu, a venit vremea unui bulion. Trăiasca miloaga și miloagele, că așa fac marile ”dive”, reclame la bulion, bun și ăla dacă nu sunt cântări. Oare ce o mai urma? Un ceai? Un mop? Un unguent sau sirop de tuse? Vom vedea…”, a scris Oana Zăvoranu pe Instastory.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, dezamăgită de Cătălin Botezatu: „Te caută doar atunci când are el nevoie”

Nici Valentina Pelinel nu a scăpat de săgeţi, numind-o ”amărâtă”. ”Ce dracu aștepți tu, mă amărâto? Trenul de Buzău? Că pe ăla de New York, unde erai tu ”mare model”, l-ai pierdut! Uitați-o mă și pe buză de iepure, că și ea e INFLUENCEREA MY ***… și face și ea concursuri cu nimic. Borcea ce zice? Nu îți mai dă nimic așa? Te-a lăsat pe uscat?”, spune Oana Zăvoranu.

Andra şi Alina Ceuşan, desfiinţate de Oana Zăvoranu

A început cu Oana Roman, Adelina Pestriţu, Cătălin Botezatu şi continuă cu Andra şi Alina Ceuşan. Vedeta a fost întrebată de prietenii virtuali ce părere are despre cântăreaţă şi a răspuns fără menajamente.

O consideră pe Andra un artist cu voce bună, însă cu melodii mediocre. Cel mai mare defect al ei este soţul său, Cătălin Măruţă, este de părere bruneta.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu o face PRAF pe Adelina Pestriţu: „Ai avut COVID-19 până la urmă? După ce ai încasat „caşcavalul”, ţi-ai adus aminte”

Neinteresantă ca personaj monden, voce bună, melodii mediocre în proporție mare, dar un artist serios și muncitor, de bun simț. Cel mai mare defect: Măruţă„, a spus Oana Zăvoranu despre Andra, într-un dialog cu fanii, în mediul online.

Despre Alina Ceuşan spune că este „murdărită de engleză pe la gură” şi nu face doi bani. „Aia de o confund cu alta la fel? Doar că și asta e ”murdărită” de english pe la gură și vă face să credeți că viața e numai șampanie și iahturi. Nu face doi bani și vă spală creierele cu dero”, a mai spus vedeta despre Alina Ceușan.