Oana Zăvoranu, DECIZIE BOMBĂ despre averea moştenită: „Voi dona absolut tot ce mama mea a iubit!”

Oana Zăvoranu a moştenit de la mama sa, Mărioara Zăvoranu, o avere impresionantă şi o multitudine de lucruri cu valoare sentimentală. Pentru că nu poate folosi aceste lucruri, Oana Zăvoranu a decis să le doneze.

RomaniaTV.net
20 oct. 2015, 08:43
Oana Zăvoranu, DECIZIE BOMBĂ despre averea moştenită: „Voi dona absolut tot ce mama mea a iubit!”

Oana Zăvoranu a decis să îşi doneze averea. Fiindcă este vorba despre o decizie importantă, Oana Zăvoranu a făcut anunţul public, chiar pe contul său de socializare.

Cu toate că anunţul ia şocat la prima vedere pe internauţi, vedeta a ţinut să precizeze că este vorba despre o acţiune cu scop caritabil, iar ea nu are nimic de câştigat de pe urma ei.

„Pentru că vilă din Afumați urmează să fie vândută, așa cum am promis, înainte de a îmi lua rămas bun de la vila din Afumați, VOI DONA TOATE OBIECTELE PERSONALE DE ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE, adică ABSOLUT TOT, ceea ce mamă mea a iubit, a purtat sau nu a apucat să poarte niciodată, evitând obiectele de uz extrem de personal, logic! 

Dar aici voi mai include și lucruri pentru casă, adică, obiecte frumoase, care au făcut mesele din familie, unele, festive, bogate și rafinate. ESTE O ACȚIUNE CARITABILA, non profit pentru mine, și nu am nevoie de nimic în schimb.

Pentru că nu doresc să le pun pur și simplu în niște saci de plastic și să le plasez oriunde. AM SĂ DESCHID, LARG, PENTRU ULTIMA OARĂ, PORȚILE VILEI MELE, DIN AFUMAȚI, ȘOSEAUA URZICENI, NR. nr .110, tuturor oamenilor de bun simț, care vor să ia cu ei, că amintire ceva de calitate, ce a aparținut mamei mele”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de Facebook.

Citeşte şi  Oana Zăvoranu, ameninţată cu moartea: „Mi-a scris că îmi zboară creierii în 7 secunde”