Oana Zăvoranu declară război. Vezi pe cine dă acum în judecată şi ce acuzaţii face

Oana Zăvoranu este supărată foc. Bruneta a scris pe pagina de Facebook că are de gând să-i facă lui Pepe un cadou special de Paşte. Ea spune că îl va da în judecată şi că de această dată îşi va bate joc de fostul soţ, râzând şi complet detaşată. De asemenea, Zăvo are în plan să dea în judecată Spitalul Floreasca şi toate tabloidele care au scris despre ea în perioada de spitalizare.

23 apr. 2013, 07:05
Oana Zăvoranu declară război. Vezi pe cine dă acum în judecată şi ce acuzaţii face

Oana Zăvoranu este supărată că, după ce a ajuns pentru a doua oară în spital, s-a spus că este vorba de o tentativă de sinucidere. „Am fost extrem de dezamăgită zilele astea de toţi cei care au putut crede măcar o fracţiune de secundă aberaţia cu sinuciderea…cu Oana care este la pământ, terminată, numai piele şi os, suferindă de o boală incurabilă”, spune Oana. Bruneta ameninţă cu procese tabloidele şi Spitalul Floreasca.

„Toate tabloidele de doi lei care au aberat vor plăti, pentru că de data asta vor fi chemate în instanţă toate fiţuicile care au încasat baban zilele astea de pe urma mea. Au râs, au presupus, au dat ca sigur că ştiu ele,…etc… împreună cu Spitalul de Urgenţă Floreasca, care a refuzat să dea, în mod tendenţios, un comunicat ferm si real cu privire la ADEVăRATUL MOTIV AL SOSIRII MELE ACOLO, perpetuând astfel tot felul de bârfe spuse, conform tabloidelor ,” din surse medicale”, astfel că, vor avea din partea mea o întâlnire drăgălaşă în instanţă, unde nu mai ţine cu ordinăria asta de doi bani şi vor fii nevoiţi să spună adevărul”, a scris Zăvoranca. 

CITEŞTE ŞI: Oana Zăvoranu vrea să îşi schimbe numele. Cum se va chema

De asemenea, Querida are o surpriză şi pentru fostul soţ.

Să vedeti ce simpatic o să fie şi la DIICOT, unde urmează să dea socoteala, romul Pascu cu naşicu’ Măruţă şi trustul pro, ca să explice ei toţi cum e faza cu linsajul mediatic fără precedent asupra mea, să explice cum e cu zecile de emisiuni în care doar chiloţii cred că nu mi-au fost aduşi la tv, de emisiunile care au adus muuuulţi bani atât trustului cât şi romului de ex soţ care se dă acum mare boier”, a completat Oana care spune de asemenea că nu mai suportă să audă de fostul soţ.

Vă rog, vă implor oameni buni, terminaţi odată cu circul ăsta grotesc. Aveţi o limită totuşi. Nu mai scrieţi, nu îmi mai vorbiţi de romul asta… mi-e silă, mi-e scârbă, mă mănâncă pielea, nu mai pot să tot aud că tot eu, de fapt, îl mai iubesc, dar el nici nu mai vrea să audă de mine………. vă implor, terminaţi pentru numele lui Dumnezeu să mă mai jigniţi debitând asemenea oligofrenii,…. gata…. au trecut aproape trei ani….potoliţi-vă să mi-l tot băgaţi pe ăsta pe gât„, a mai scris Oana pe pagina de Facebook