Oana Zăvoranu, detalii despre DESHUMAREA mamei sale. DOCUMENT-BOMBĂ descoperit după DECES

Oana Zăvoranu este decisă să ceară deshumarea mamei sale, Mărioara Zăvoranu, după ce a descoperit că documentul prin care s-a refuzat autopsia a fost semnat de unchiul ei, Gheorghe Radu, fără ca ea să-şi fi dat acordul.

26 sept. 2015, 13:16
Oana Zăvoranu, detalii despre DESHUMAREA mamei sale. DOCUMENT-BOMBĂ descoperit după DECES

Oana Zavoranu a explicat motivele pentru care a luat decizia deshumarii.

„Deshumarea este doar o mica piesa din puzzle. Sunt mai multe motive pe care le-am depus in vederea deshumarii. O deshumare nu se poate face daca nu exista chestiuni pertinente. Am intrat in posesia unui act mai tarziu pentru ca avocatii mei nu stiau si am inceput sa cerem diverse documente de la institut, printre care si un document care ma interesa si era una din probele mele ca nu eu am fost cea care mi-am dat acordul, ci Radu Gheorghe semneaza in calitate de frate fata de decedata si roaga a se binevoi scutirea de autopsie. De asemnea, isi asuma responsibilitatea in fata familiei fata de orice revendicari ulterioare”, a declarat Oana Zavoranu la România TV.

Citeşte şi Lovitură dură pentru averea Oanei Zavoranu. Vedeta riscă să piardă milioane de euro VIDEO

„Am o inregistrare in care sun ca o disperata sa aflu despre starea de sanatate a Marioarei, dar nu m-au sunat sa spuna ca a decedat! Acest demers de deshumare a venit si pe fondul ca intrand in Agricomex am descoperit ca exact cand Marioara era in spital din firma au iesit dividente in avans de 1,7 mil de lei. Oare ce putea face o femeie de 67 de ani la terapie intensiva cu 40.000 de euro? Zita, contabila, se jura ca aceasta suma a fost ceruta si retrasa de Marioara, dar mai obisnuia sa mai semneze si ea pentru Marioara”, a mai spus vedeta TV.

Oana Zavoranu mai spune ca in cel mai scurt timp se va trece la deshumarea Marioarei Zavoranu: „Un procuror va decide cat de curand deshumarea, apoi cadavrul va fi dus la IML”.

Citeşte şi Pepe nu-i dă pace Oanei Zăvoranu. A depus o nouă cerere la judecătorie

Intrebata de ce face acest lucru, Oana Zavoranu a precizat: „Eu nu am iertat-o pe aceasta femeie si nu o voi ierta, dar eu partasa la o crima nu o sa fiu niciodata. Mi se pare… intr-un mediu septic sa i se dea cu fond de ten, sa i se faca unghiile… e indusa intr-o coma din care nu mai iese, nu vi se pare ciudat? Este un drept al meu, nu vreau sa am pe constiinta ca am tacut cand acolo poate, repet, poate a omorat-o cineva!”.