EXCLUSIV. Oana Zăvoranu, despre mama sa: „Mărioara nu a murit din cauze naturale!” DOCUMENT EXPLOZIV

Oana Zăvoranu a declarat, în exclusivitate la România TV, că Poliţia a demarat  anchetă legată de moarta mamei sale. "Mărioara Zăvoranu nu a murit din cauze naturale", a clamat Oana Zăvoranu.

24 oct. 2015, 20:23
EXCLUSIV. Oana Zăvoranu, despre mama sa: „Mărioara nu a murit din cauze naturale!” DOCUMENT EXPLOZIV

Oana Zăvoranu a declarat că sesizările făcute la Poliţie şi-au atins scopul şi că deshumarea mamei sale va avea loc în curând.

„Am făcut o gramadă de sesizari, o grămada de cereri, la care, culmea, am primit răspunsuri. Odată cu intrarea mea ca acţionar majoritar în Agricomex am avut acces şi la documente. Când am văzut că pe perioada spitalizarii mamei mele, de 90 de zile, se pare că s-au luat dividende în avans, pe lângă alte chestiuni… ne-a pus pe gânduri. Nu avea ce să facă cu aproape 40.000 de euro când era internată. Am o altă dovadă care atestă că în toamna anului precedent morţii ei vânduse un apartament cu 70.000 de euro”, a spus Oana Zăvoranu

„Sunt invitată la Poliţia Capitalei. Atat Poliţia, cât şi organele de cercetare au luat mai mult decât în serios considerentele noastre: Mărioara Zăvoranu nu a murit din cauze naturale!”, a precizat vedeta TV.

Mă cheamă la Poliţie pentru că acolo urmează să dau câteva declaraţii cu privire la faptul că procurorii, poliţiştii, îşi doresc mai multe amănunte de la mine şi, ulterior, să purceadă la trimiterea la cimitir a unui procuror care să facă posibilă transportarea cadavrului către IML”, a mai adăugat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a pus la dispoziţia Poliţiei un document prin care Radu Gheorghe, fratele vitreg al lMărioarei Zăvoranu, a semnat că nu doreşte efectuarea autopsiei.

„În momentul în care eu cer Spitalului Fundeni să îmi spună tratamentul administrat timp de 90 de zile… mi se pare halucinant ca după 90 de zile să faci şoc septic! Mi s-a spus că nu poate face public pentru că Mărioara nu şi-a dat acordul. Voi merge până într-acolo că voi afla cu siguranţă adevărul şi ei vor fi obligaţi să îmi spună ce anume i-au administrat Mărioarei Zavoranu. Este necesar să ştim dacă medicamentele care i se administrau o puteau face să semneze acte”, a declarat Oana Zăvoranu.


loading...