Oana Zăvoranu, despre mama ei. „Prefer să mă înjure, să se certe cu mine, decât să fie ca o legumă”

Oana Zavoranu vorbeste despre starea de sanatate a Marioarei, mama ei. Vedeta spune ca femeia care i-a dat viata a fost inerta ca o leguma, insa acum se simte bine.

03 feb. 2015, 10:46
Oana Zăvoranu, despre mama ei. „Prefer să mă înjure, să se certe cu mine, decât să fie ca o legumă”

Oana Zăvoranu a declarat ca ce a fost mai rau a trecut, si ca spera ca mama ei sa fie din ce in ce mai bine, scrie cancan.ro. „Marioara se simte bine. Nu cred ca realizeaza prin ce pericol a trecut, nici eu n-am putut sa-i spun, mi-a fost greu. Am zis in gandul meu ca prefer sa se certe cu mine, sa ma injure, s-o vad ca vorbeste decat sa fie inerta ca o leguma”, a spus vedeta.

Citeşte şi Oana Zăvoranu este la pământ. Anunţ de ultimă oră pe Facebook

Marioara Zavoranu a ajuns la spital in urma unui blocaj renal, fiind internata pe sectia de Terapie Intensiva. De cativa ani, mama Oanei traieste cu un singur rinichi, insa, in prezent, acesta mai functioneaza numai in proportie de 10%. De curand, ea a facut si infectie la organul afectat, iar cateva zile a fost inconstienta. Medicii au constatat in urma cu cateva zile ca tratamentul administrat a dat roade, iar femeia de afaceri se simte mult mai bine si a scapat de pericolul de moartea care o pastea la tot pasul.