Oana Zăvoranu este la pământ. Anunţ de ultimă oră pe Facebook

Oana Zăvoranu, amărâtă şi foarte furioasă! Starea gravă a sănătăţii mamei ei o lasă cu nervii la pământ şi o face să fie extrem de rea şi vulnerabilă.

30 ian. 2015, 16:31
Oana Zăvoranu este la pământ. Anunţ de ultimă oră pe Facebook

Oana zăvoranu a aflat de existenţa tatălui ei, lucru ce o scoate din minţi, aşa cum se pare că acesta a renunţat la ea pe când era copil.

Zăvoranu îl acuză că i-a lăsat sufletul zdrobit şi că tatăl se face vinovat de boala mamei sale. A publicat o postare pe pagina sa de Facebook, în care îşi avertizează părintele că va da ochii cu el.

Medicii, despre mama Oanei Zăvoranu: Are şanse extrem de mici să supravieţuiască. I se dă morfină FOTO

“Mă duc la mama, fericită şi emoţionată rău! Ştiu că Dumnezeu ne iubeşte şi nu era firesc ca sfârşitul să fie ăsta. Am multe în minte de făcut! Îmi voi face cât de repede posibil timp de un individ de care auzisem şi îmi bântuise copilăria mea superba şi care a făcut la modul PROPRIU tot posibilul să mi-o distrugă! Din întamplare sau nu,am aflat de el că trăieşte şi încă bine mersi, dar voi avea grijă prin avocaţi sau alte persoane la fel de bântuite de această bestie, ca el sa dea ochii cu mine ca să ştie că eu TRĂIESC ŞI ASTA ESTE UN MARE GHINION PENTRU EL! Şi aici nu mă mai joc, nu mai e Oana cea milostivă, aici o sa fie cealaltă Oană, fiica tatalui ei iubit! Ai grijă că am aflat că exişti!”, a scris Zăvoranu pe Facebook.

Citeşte şi Mama Oanei Zăvoranu, supusă unei operaţii complicate