Oana Zăvoranu se plânge de DEZASTRUL din cimitirul moştenit şi de ameninţări din partea HEZBOLLAH – VIDEO

Oana Zăvoranu a făcut show de zile mari în cimitirul in care este înmormântată mama sa. Vedeta a făcut, pentru jurnalişti, un tur al firmei cu sediul în cimitir, pentru a arăta dezastrul lăsat acolo de Mărioara Zăvoranu şi de asociaţii ei.

12 aug. 2015, 16:52

Oana Zăvoranu a deschis uşa firmei mamei sale, din cimitirul privat pe care îl deţine în Capitală. În stilul caracteristic, fiica Mărioarei Zăvoranu critică tot ce a făcut mama sa.

„Nu merge… Nu a zis Drăgoşelu că nu merge apa… deci dacă ne trece pipilică, ne ducem după tufe. Mă, numai lucruri de valoare, când nu erau bani la Agricomex… să mă urmaţi la sala de mese, superbă”, a spus supărată Oana Zăvoranu.

Vezi: Pepe, REACŢIE INCREDIBILĂ în faţa ACUZAŢIILOR lansate de către Oana Zăvoranu

Mai mult, Oana Zăvoranu a declarat că se simte în pericol. „E vorba de zeci de milioane de euro. Nu mă las până când nu îi recuperez şi retroactiv. Gruparea Hezbollah nu e neaparat grupare teroristă, este o grupare de tip infracţional. Am primit amenintari prin care da cu masina, „toata lumea, toata lumea sare acum cu mine”… Sunt mulţi care au înţeles că eu sunt săracă lipită. Dacă ar fi să o raportăm la spaţii, la avere in bancă, sunt niste zeci bune de milioane de euro”, a declarat Oana Zăvoranu, potrivit Stirilor Pro TV.

Oana Zăvoranu a avut o apariţie şocantă la cimitirul unde este înmormantată mama sa. Mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, Oana a ţinut o conferinţă de presă care a durat două ore. Vedeta a dezvăluit că mama sa ar fi fost cercetată de DNA. În plus, deşi s-a spus că a moştenit o avere de aproximativ 60 de milioane de euro, Oana a susţinut că nu i-a rămas mai nimic de pe urma mamei.

Eu nu am moştenit de la această femeie nimic, doar patru acţiuni. Ea m-a lăsat cu belele pe cap. Eu moştenesc ce mi-a lăsat tata. Mă tot lupt să-mi reintru în drepturi„, a declarat Oana Zăvoranu, informează România TV.

Aceasta susţine că mama sa spăla bani prin firma Agricomex, împreună cu asociatul său, Dragoş Stoian. Mai mult, cei doi ar fi avut o relație.

Şi în acest moment există la DNA un dosar în care Dragoş Stoian şi Marioara Zăvoranu au calitatea de suspecţi. Normal că mortul nu mai poate răspunde, dar Ionel trăieşte şi am o plăcere sadică, din respect şi mâhnire faţă de ce ar fi putut simţi şi cum se perpeleşte în mormânt tatăl meu, ştiind ce golani şi ce golănii se fac„, a mai spus Oana Zăvoranu.

Vedeta îl acuză pe asociatul mamei sale şi că a falsificat documente referitoare la situaţia financiară a societăţii Agricomex şi astfel au dispărut o mulţime de bani din conturi. Vedeta ameninţă că îl va înlătura cu orice preţ pe Stoian din firmă şi că va deveni stăpână peste toată averea.

CITEŞTE ŞI: Răsturnare de situaţie în războiul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe. Ce s-a întâmplat cu DOSARUL de FURT


loading...