Oana Zăvoranu dezvăluie motivul pentru care a apelat la vrăjitoare: „Pepe a fost foarte șiret și parșiv”

Oana Zăvoranu dezvăluie motivul pentru care a apelat la vrăjitoare. Vedeta a recunoscut faptul că acțiunile lui Pepe, dar și ale regretatei ei mame, au determinat-o pe atunci să apeleze la ajutorul vrăjitoarelor. Nu a rezistat atunci când fostul ei soț și mama ei s-au aliat împotriva ei.

23 iul. 2023, 22:10
Oana Zăvoranu dezvăluie motivul pentru care a apelat la vrăjitoare: „Pepe a fost foarte șiret și parșiv”
Oana Zăvoranu dezvăluie motivul pentru care a apelat la vrăjitoare

Oana Zăvoranu dezvăluie motivul pentru care a apelat la vrăjitoare. Vedeta susține că a vrut să fie un divorț simplu și pe cale amiabilă, ca între doi oameni normali, însă nu a putut. Vedeta a explicat că Pepe a fost cel care a vrut ca divorțul dintre ei să fie unul scandalos și tumultuos.

Când cea sau cel de acasă nu înțelege, se intră într-o stare penibilă și se ajunge de cele mai multe ori la divorț, urât sau frumos. El a vurt să fie urât, pentru că probabil că el mă iubea foarte mult la momentul la care am divorțat și a considerat că se răzbună pe mine și a făcut-o. Erau alte vremuri în TV  atunci.

Acum, în 2023 nu s-ar mai fi putut face circul pe care l-a făcut el atunci, că s-a dus pe la toate televiziunile, de ziceai că a omorât pe cineva. Eram a nu știu câta femeie care se despărțea de soț, dar eram urâtă de toată populația României pentru că el cânta frumos și plângeau toate femeile și mă urau toți bărbații. E foarte simplu. La momentul ăla, să zicem, am fost înțeleasă greșit, erau și problemele cu mama„, a declarat Oana Zăvoranu pe TikTok, în cadrul unui live.

Citește și: Oana Zăvoranu, plină de datorii. Clinica vedetei este la un pas de faliment: „Nu mai stă bine financiar de mult”

Oana Zăvoranu dezvăluie motivul pentru care a apelat la vrăjitoare

El a fost foarte șiret și parșiv și a acaparat-o pe mama în acest scandal. Mama fiind inimă slabă, i-a cântat și a dansat cu ea într-o emisiune și atunci a  înnebunit, pentru că după ce mama ne făcuse 5-7 ani viața un calvar și era împotriva lui, cum era și mama lui, mi s-a părut aberant ca mama să se coalizeze cu el și el să aibă tupeul la o emisiune pe care o găsiți pe YouTube, și ăla a fost momentul în care am început să merg la vrăjitoare, pentru că am zis ceva îmi scapă, nu se poate 5 ani sau 7 ani mama mi-a făcut viața un calvar că nu mă vedea lângă el și acum mă despart și devin prieteni și mamei îi pare rău că nu mai e ginerele ei.

Ceva nu se pupa și a jucat murdar și urât și se și putea la vremea respectivă, în 2010 se putea mult în televiziune, se putea foarte mult. Acum nu se mai poate atât de mult. Acum, dacă s-ar despărți, doamne ferește, de vreuna din soțiile lui, ar suge banana pentru că nu l-ar mai băga nimeni în seamă.

Deci, sper din tot sufletul că în această seară v-am lămurit că nu mi-este dor de Pepe, nu-l mai iubesc pe Pepe, nu îl visez pe Pepe. Îi doresc toate cele bune și să fie la el acolo împreună cu soția, cu copilul sau cu soțiile, sau cu ce se simte el cel mai bine și am terminat pentru totdeauna acest subiect„, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu.