Oana Zăvoranu refuzată de Pro TV pentru că era „bătrână”. În ce serial trebuia să joace: „Nu s-a putut”

Oana Zăvoranu refuzată de Pro TV pentru că era "bătrână". Cunoscută pentru unele roluri în diverse seriale, Querida a dat casting pentru unul din personajele principale ale unei comedii românești, dar nu a fost acceptată din cauza vârstei.

22 mart. 2023, 22:30
Oana Zăvoranu refuzată de Pro TV pentru că era „bătrână”. În ce serial trebuia să joace: „Nu s-a putut”
Oana Zăvoranu refuzată de Pro TV pentru că era "bătrână"

Oana Zăvoranu refuzată de Pro TV pentru că era „bătrână”. A jucat în „Numai iubirea” și „Păcatele Evei”, dar și pentru emisiunea „Corazon latino”, însă a picat un casting important al vieții sale. Și nu pentru că nu avea talent, ci pentru că pentru că avea o vârstă nepotrivită.

Citește și: Oana Zăvoranu a dat din nou de necaz: „Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul lui Dumnezeu le voi depăși”

Oana Zăvoranu refuzată de Pro TV pentru că era „bătrână”

Actorul Tudorel Filimon – Nea Popa- a dezvăluit în podcastul lui Cătălin Măruță că Oana Zăvoranu a fost la castingul de la serialul „La bloc”. Zăvo putea face parte din trio-ul Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae, însă nu a fost acceptată.

Și Oana Zăvoranu a dat casting pentru serial. Dar s-a pus problema: măi, fata asta, Dana Rogoz, avea 17-18 ani…  Și fata aia (n.r.: Oana Zăvoranu) avea 30. Totuși, se vedea. Nu s-a putut”, este dezvăluirea făcută de Tudorel Filimon.

Oana Zăvoranu s-a reprofilat

Dacă în televiziune nu și-a mai găsit locul, Oana Zăvoranu a ales să-și țină publicul aproape printr-o altă metodă. Ea face acum live-uri pe platforma TikTok unde primește cadouri virtuale de la fani care se transformă în sume frumoase.

Vedeta a intrat în live-uri cu diverse personaje cunoscute, printre care Dani Mocanu și Magda Ciumac. Aceste interacțiuni i-au crescut și mai mult popularitatea și cu siguranță a ajuns și ea să câștige, în timp record, sume importante de bani.

Contul ei înregistrează deja sute de mii de abonați, iar clipurile ei sunt în topurile platformei. Mai mult, „cadourile” scumpe specifice acestei platforme curg atunci când intră în live.

Un admirator cu care a intrat în direct, la începuturile sale pe această platformă, i-a mărturisit Oanei că a ajuns să câștige 15 mii de euro pe lună din cadourile pe care le primește de la fani, fapt care probabil că a mobilizat-o și pe divă.

Oana le-a mărturisit fanilor care nu o urmăresc că au ocazia să o vadă în aceste live-uri făcând lucruri inedite. De exemplu, a primit o provocare pe care în mod ciudat a și acceptat-o. Zăvoranca a mers la o benzinărie din Dorobanți și s-a oferit să spele parbrizul unui șofer aflat la pompa de alimentare. Impresionat de hărnicia divei, acesta a recompensat-o pe divă cu 5 lei.