Oana Zăvoranu, dezvăluiri şocante despre Ramona Gabor. Ce face vedeta, de fapt, în Dubai

Oana Zăvoranu a vorbit în cel mai recent episod al emisiunii sale de pe YouTube despre Ramona Gabor. Dezvăluirile trag semne de întrebare cu privire la adevărata ocupație a vedetei în Dubai.

16 feb. 2021, 17:12
Oana Zăvoranu, dezvăluiri şocante despre Ramona Gabor. Ce face vedeta, de fapt, în Dubai
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu, acuzații grave pentru Ramona Gabor. Oana Zăvoranu a remarcat de pe story-urile surorii Monicăi Gabor viața de lux pe care aceasta o duce în Emiratele Arabe, însă susține că totul este o mascaradă. În realitate, Ramona Gabor nu ar duce viața de huzur cu care se laudă pe contul ei de Instagram, ci ar trăi într-un apartament modest.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri şocante despre Ramona Gabor

„S-a dus Buzilă la Guliver și, ce să vezi, Guliver stă într-un apartament modest, ea numai story-urile le face în tot felul de localuri”, susține Oana Zăvoranu, după ce Bianca Drăguşanu a vizitat-o pe Ramona Gabor în Dubai. „Aici e o șmecherie. Profitând că sunt în țări îndepărtate, mint, totul e un miraj. Practic, milionarii ăia, trag de ele, șeicii, de fapt e o mare minciună, pentru că ele de fapt fac lucruri dubioase”, dezvăluie Oana Zăvoranu pe canalul ei de YouTube. „Ați văzut voi pe la vreo șmecheră de la Hollywood story-uri cu caviari și poșete? Ați văzut șeicii să-și arate chiloți de aur? Să zică ăia my underwear is goldeanu?”, se întreabă Oana Zăvoranu.

Ramona Gabor recunoaşte tot! Cum a ajuns să aibă o viaţă de lux în Dubai: „Nu există limite!”

Oana Zăvoranu a mai atacat-o în trecut pe Ramona Gabor, care nu e prima vedetă căreia îi dedică minute întregi în emisiunea ei. Printre victime se numără Oana Roman, Diana Munteanu, Andreea Mantea și Cristina Ich. Totul a început când, la sfârșitul anului trecut, Oana Zăvoranu a început să le critice pe vedetele care se cred influencerițe promovând tot felul de produse pe conturile lor de Instagram. În luna decembrie 2020 s-a născut și proiectul de pe YouTube care se bucură de o audiență destul de mare.