Ramona Gabor recunoaşte tot! Cum a ajuns să aibă o viaţă de lux în Dubai: „Nu există limite!”

Ramona Gabor trăiește o viaţă de lux în Dubai. Fanii vedetei sunt extrem de curioși atunci când vine vorba de viața personală a acesteia, dar și de afacerile pe care le are și care au transformat-o peste noapte.

21 sept. 2020, 07:40
Ramona Gabor recunoaşte tot! Cum a ajuns să aibă o viaţă de lux în Dubai: „Nu există limite!”

Ramona Gabor a ținut să îşi dezvăluie secretul, astfel că internauţii careo urmăresc pe Instagram au aflat imediat care este cheia succesului.

Monica Gabor şi-a găsit vocaţia în America. Incredibil, ce face fosta soţie a lui Irinel Columbeanu pentru BANI

După o serie de întrebări venite din partea fanilor, legate de afaceri, fericire și viitor, Ramona Gabor a decis că este timpul să le spună tuturor ce a făcut pentru a deveni celebră și bogată peste hotare.

Ramona Gabor are o nouă meserie în Dubai. „Acum pot să spun că sunt EXPERTĂ”

„Eu sunt fericită pentru că aleg să fiu fericită cu ce am și să am credință că mai multe bucurii vor veni pe parcurs, iar drumul spre succes este diferit pentru fiecare dintre noi. Dar cred că este important să fii determinat și să insiști să îți atingi idealul. Dar cel mai important este să fii cea mai bună versiune a ta. Când mergi la muncă, indiferent cât de mică sau mare este afacerea ta, tu ar trebui să arăți același interes și să muncești la fel de mult. Visul meu este să devin bogată în iubire, pace, sănătate, succes și bani. Nu există limite pentru a realiza ceva”, a scris Ramona Gabor.