Oana Zăvoranu este în pas cu moda denunţurilor. Şi-a turnat mama la fisc, pentru afaceri ilegale

Scandalul dintre Oana Zăvoranu şi mama ei ajunge şi la denunţuri. Oana Zăvoranu a turnat-o pe Mărioara la Fisc şi la Garda Financiară după ce a aflat că ar înşela statul, beneficiind de o pensie nejustificată. Mai mult, pentru că n-a vrut să-i restituie 75 la sută dintr-o companie, Oana şi-a dat din nou mama în judecată şi o acuză că şi-a bătut joc de afacerile lăsate moştenire de tatăl ei.

16 mart. 2015, 09:49

Oana Zăvoranu spune despre mama ei că, deşi n-are decât 8 clase, e o femeie de afaceri care ar înşela cu succes statul român, informează România TV

„Respectiva distinsa sarlatanca, pe langa ca ia un salariu fabulos, de la firma unde normal ca si-a facut si carte de munca, are si o pensie. Ea este si actionara, patroana, e si femeie de afaceri, e si pensionara”, a declarat Oana Zăvoranu. 

Citeşte şi Oana Zăvoranu dezvăluie ADEVĂRATUL motiv pentru care se războieşte cu mama ei. „Tata a prins-o…”

Oana mai spune despre mama ei că fentează statul cu plata taxelor şi impozitelor. Mai mult, a dat-o în judecată şi pentru că nu i-ar fi dat 3 sferturi dintr-o companie.

Citeşte şi OANA ZĂVORANU, de urgenţă la SPITAL: Vedeta nu a mai rezistat FOTO

„Am denunţat-o la fisc, garda financiara si tot ceea ce inseamna organe abilitate. Îti voi arata cum mai bine de trei sferturi din societatea asta, este listata in Cipru, in Nicosia, unde este bine stiut ca nu se platesc taxe si impozite. A mostenit un imperiu si si-a furat copilul, cu ceilalti 75 la suta. Deci, practic, mi-a micsorat averea lasata de tatal meu. Asa ca, s-o lasam mai subtire cu femeia de afaceri ca mi-e mie jena de jena ei2, a mai spus Oana Zăvoranu.