Oana Zăvoranu este în stare de șoc. Bruneta a fost executată silit: ”M-au șantajat pentru o sumă de bani”

Oana Zăvoranu este în stare de șoc. Vedeta s-a trezit cu poliția și executorul judecătoresc la clinica sa de fițe. Firma brunetei are datorii uriașe.

30 sept. 2022, 23:53
Oana Zăvoranu este în stare de șoc. Bruneta a fost executată silit: ”M-au șantajat pentru o sumă de bani”

Oana Zăvoranu a avut parte de o vizită inedită. Vedeta s-a trezit vineri, cu poliția și executorul judecătoresc la clinica sa de fițe.

Citește și Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru şantaj. Directorul Spitalului Colțea i-a făcut plângere penală

Autoritățile nu au efectuat această vizită în scop terapeutic, ci ca să recupereze un prejudiciu în valoare de 10.000 de lei.

Afacerea pe care bruneta din showbiz-ul românesc o deține îi aparține, de fapt, unei asistente care a lucrat la clinica administrată de vedetă, în baza unui contract de prestări de servicii medicale între două companii.

Întregul scandal a luat amploare în anul 2021, în momentul în care femeia și-a cerut banii pe care de firma Oanei Zăvoranu îi datora. În perioada respectivă, Alex Ashraf, soțul vedetei, a fost acuzat că ar fi agresat-o pe femeie atunci când aceasta și-a cerut banii.

După un lung șir de procese, poliția, alături de executorul judecătoresc, dar și de femeia păgubită s-au prezentat, în decursul zilei de vineri, la clinica Oanei Zăvoranu, pentru a ridica mai multe bunuri a căror valoare acoperă suma datorată de firma vedetei.

Firma administrată de Oana Zăvoranu a avut parte de-a lungul timpului, de mai multe procese. Fostul manager al clinicii a solicitat în instanță recuperarea unui prejudiciu în valoare de peste 30.000 de euro. Din cauză că nu a achitat suma datorată, vedeta a mai primit o executare silită.

Și medicul Bogdan Furtună, manager al spitalului Colțea din București, a avut parte de o astfel de experiență cu Oana Zăvoranu. Acesta ar fi împrumutat-o pe brunetă cu suma de 40.000 de euro. În momentul în care medicul a cerut să îi fie restituită suma împrumutată, se e pare că a fost supus mai multor șantaje.

„M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a relatat pentru Click! medicul Bogdan Furtună. Și în acest caz s-a ajuns în instanță. „Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund”, a declarat, Ioan Bogdan Furtună, directorul Spitalului Colțea, în exclusivitate pentru Click!.ro.

Citește și De necrezut! Oana Zăvoranu, comparată cu Michael Jackson: „Sunt cam la fel”