Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru şantaj. Directorul Spitalului Colțea i-a făcut plângere penală

Scandal monstru în showbiz. Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată pentru şantaj de către Curtea de Apel București, după directorul Spitalului Colțea, Furtună Ioan Bogdan, i-a făcut plângere penală.

30 iun. 2022, 08:24
Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru şantaj. Directorul Spitalului Colțea i-a făcut plângere penală
Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru şantaj

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru şantaj. În perioada 2017 – decembrie 2018, Furtună Ioan Bogdan a fost administratorul clinicii de radiologie pe care Oana Zăvoranu o deține, împreună cu soțul ei, în Capitală.

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru şantaj

După ce acesta a demisionat, în urma unor tensiuni cu actrița, ar fi fost șantajat în mod constant de către Oana Zăvoranu și avocatul acesteia, Călin Ionuț Silviu, cu 800 de mii de euro. Vedeta ar fi recurs la acest gest după ce medicul și-ar fi cerut banii pe care i-ar fi dat împrumut, suma de 40 de mii de euro.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, despre candidatura la preşedinţie: „Prin venele mele curge sânge curat”

Fostul administrator a hotărât să îi facă plângere penală vedetei și avocatului acesteia, iar după ce s-au analizat probele aduse la dosar, Curtea de Apel București a decis trimiterea în judecată a Oanei Zăvoranu pentru șantaj de către procurorii DNA.

Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund.

M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro.

Și ea, și avocatul mi-au spus că trebuie să merg la un notar și să semnez un document, pus de mine la dispoziția organelor de anchetă. Am întrebat cum se demonstrează notarului prejudiciul (n.r. suma transferată de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui împrumut) . Mi-au zis că notarul este prieten.”, a declarat directorul Spitalului Colțea, Furtună Ioan Bogdan, pentru Click.ro.