Oana Zăvoranu, ironii la adresa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda: „Taci, mă, că le e fomiţă la ‘victorieni’. Vezi că ea halește tot până faci tu story”

Când îşi ia liber de la clinica medicală pe care o patronează, Oana Zăvoranu stă cu tunurile pe vedetele autohtone şi le pândeşte s-o dea în bară. De data asta, a venit rândul cuplului Cristea-Clonda să fie "tocat" de Zăvo.

04 feb. 2022, 10:00

Oana Zăvoranu a lansat o serie de ironii la adresa cuplului Gabriela Cristea – Tavi Clonda, după ce aceştia au publicat mai multe filmuleţe în care apar mâncând. Oana a sugerat că mâncarea pe care cei doi o consumă pe filmare este primită gratis în contul reclamei pe care o fac localului.

Oana Zăvoranu, despre Gabriela Cristea şi Tavi Clonda: „Nehaliții!”

Nehaliții! Lupii mă! Moca… Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul mai multor capturi de ecran în care apar cei doi.

Citeste si Oana Zăvoranu, despre divorţul Anamariei Prodan: „N-am să fiu ipocrită, ştiu totul, cu lux de amănunte”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu sunt singurii ironizați de Zăvo. Printre „preferaţii” ei se numără Oana Roman, pe care Zăvo a poreclit-o „Peppa Pig” și pe care o acuză că își editează fotografiile în aşa fel încât să pară slabă. Oana Roman promovează constant în mediul online produse de slăbire.

Dacă cele mai multe vedete pe care le ironizează o ignoră sau îi dau maximum o replică, altele nu se lasă cu una, cu două şi merg până-n pânzele albe să-şi spele onoarea. Alina Ceușan sau Christina Ich au ajuns să tranşeze problema ironiilor lansate de Oana la adresa lor în instanță.

Citeste si Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre tatăl său: „Orice fată vrea ca soțul ei să aibă ceva din tatăl ei”

Oana Zăvoranu susține că toate aceste vedete pe care ea le ironizează constant şi-au făcut o meserie din a promova branduri în mediul online, ele fiind plătite pentru promovare, aspect pe care omit să-l precizeze. Un alt lucru pe care Oana Zăvoranu îl reproşează influencerilor este faptul că, adesea, aceştia ar promova produse fără ca măcar să le testeze, păcălindu-şi, astfel, comunitatea.