Oana Zăvoranu, despre divorţul Anamariei Prodan: „N-am să fiu ipocrită, ştiu totul, cu lux de amănunte”

Oana Zăvoranu, despre divorţul Anamariei Prodan. Despărţirea impresarei de Laurenţiu Reghecampf este subiectul momentului, comentate de multe persoane, inclusiv de persoanele publice. Zăvor este una dintre vedetele care îi cunoaşte personal pe cei doi.

21 oct. 2021, 16:28
Oana Zăvoranu, despre divorţul Anamariei Prodan: „N-am să fiu ipocrită, ştiu totul, cu lux de amănunte”
Oana Zăvoranu, despre divorţul Anamariei Prodan

Oana Zăvoranu, despre divorţul Anamariei Prodan. Recent, actriţa a revenit în mediul online cu un nou sezon al emisiunii sale, „Oana Show” şi a comentat o serie de titluri de presă, printre care şi separarea impresarei de soţul ei.

Vedeta nu a dorit să spună prea multe, dar a ţinut să precizeze că ştie tot ce se întâmplă între cei doi, cu lux de amănunte. Însă nu vrea să comenteze, deoarece îi respectă foarte mult, mai ales pentru faptul a stat la ei la masă.

Citeşte şi: Dramă imensă pentru Anamaria Prodan: nu mai are voie să rămână gravidă! L-a născut pe Bebeto pe semnătură!

Oana Zăvoranu, despre divorţul Anamariei Prodan

N-am să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba. N-am să spun treaba asta. Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte. (…) Dintr-un respect pentru cel ce a fost odată cuplul Anamaria și Laurențiu, am să o spun doar în emisiunea mea: Nu am să vorbesc niciodată despre problemele celor doi!

Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă. Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri.

Nu mă interesează treaba asta. Știu totul cu lux de amănunte. Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor”, a spus Oana Zăvoranu.


loading...
Partenerii noștri