Oana Zăvoranu le ATACĂ DUR pe Adriana Bahmuţeanu şi Oana Mareş

Nu trece nicio zi fără ca Oana Zăvoranu să arunce noi insulte. Dacă în ultima vreme l-a atacat pe Mircea Badea, acum a trecut la femeile din showbiz-ul românesc, mai exact Adriana Bahmuţeanu şi Oana Mareş.

RomaniaTV.net
04 sept. 2012, 12:33
Oana Zăvoranu le ATACĂ DUR pe Adriana Bahmuţeanu şi Oana Mareş

Deşi spune că nu atacă prima şi nu vorbeşte niciodată urât despre cineva care nu o atacă, afirmă că este puternică şi nu permite nimănui să o jignească, atacul ei asupra a două femei din showbiz este puternic.

„Nu ştie nimeni cât am suferit şi cât am tras după divorţ că mi-am „permis” după 8 ani să nu îl mai iubesc pe cel cu care eram măritată, deşi altele care au făcut la fel sau eventual s-au şi combinat imediat cu cei mai buni prieteni ai foştilor soţi, nu au mai fost atât de blamate!!!!… sau care au fost luate de soţi personal din paturile amanţilor!!! (e una cu o buba la gură pe antena 2 (Oana Mareş, n.r.), care mănâncă rahat cu polonicul de mine în fiecare emisiune, dar a uitat că soţul a luat-o din patul amantului care „întâmplător” era şi cel mai bun prieten al lui!!!!…şi ea e o sfântă acum … sau unele care imi dădeau mie sfaturi să „îl las pe Pepe să fie fericit”… de parcă nu îl las eu să facă ce-o vrea el… şi care a fost făcută doamna de soţul ei (Adriana Bahmuţeanu, n.r.), iar acum face turul televiziunilor să îl porcăiască şi să se vaite ce rău e el şi ce bătută e ea şi cum moare ea săraca cu puradeii în casă de foame… (nu prea încăpea în platou de ce înfometată era mititica de ea, e total lipsită de jenă, uitând că acum mai puţin de 2 luni îmi dădea mie lecţii(neîntrebată de nimeni) de cum să am o căsnicie „frumoasă” că a ei”, scrie Oana Zăvoranu.

„Da, într-o lume de ipocriţi, sulfe, mincinoşi, arivişti, îmbogăţiţi peste noapte, paraşute, farsori, mitomani, compromişi, eu am curajul să spun adevărul şi ceea ce gândesc şi asta pentru că sunt liberă şi nu mi-e teamă decât de EL, de Cel de Sus”, afirmă Zăvoranca în textul postării de pe Facebook.

Vedeta îşi încheie afirmaţiile spunând că foarte curând va reveni în televiziune cu propria sa producţie.