Oana Zăvoranu, nouă reacţie SCANDALOASĂ după moartea mamei sale: „S-a făcut DREPTATE!” VIDEO

Oana Zăvoranu este de neînduplecat chiar şi după moartea mamei sale, Marioara Zăvoranu. Vedeta TV a declarat pentru spynews.ro că decesul celei care i-a dat viaţă este o formî de "justiţie divină".

17 apr. 2015, 12:41
Oana Zăvoranu, nouă reacţie SCANDALOASĂ după moartea mamei sale: „S-a făcut DREPTATE!” VIDEO

Mărioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă, iar Oana Zăvoranu a spus că astfel „s-a făcut dreptate”.

Fiind o persoană credincioasă, consider că s-a făcut dreptate. Consider că justiţia divină la un moment dat îşi spune cuvântul şi dacă ea nu mai este astăzi, este pentru că Dumnezeu sau taţii mei, care au fost chinuiţi de această femeie în tot acest timp, au dorit să o aibă lângă ea. Deci ea s-a dus în lumea celor drepţi. Deşi ea nici în lumea celor drepţi cu siguranţă nu va fi dreaptă, ci chircită„, a spus Oana Zăvoranu, pentru spynews.ro.

Vedeta TV a declarat că va duce la spitalul Fundeni, unde s-a stins mama sa, hainele cu care să fie îmbrăcată pentru înmormântare, dar a subliniat că nu va fi ea cea care îi va ridica trupul neînsufleţit de la morgă. „Mergem la Afumaţi să-i luă nişte haine, cu toate că nu este asta treaba mea, eu declarându-mă orfană. Acest lucru îl fac dintr-un minim de omenie pe care nu ştiu de unde îl mai găsesc în sufletul meu. Vom merge la spital, unde trebuie să se semneze nişte acte. Mi se va înmâna certificatul de deces. Eu aş scoate-o din spital cu plăcere, dacă aş avea unde să o duc. Dar eu nu am unde să o duc. Eu am un cimitir unde am spus şi repet ea nu va fi, pentru că aşa este dorinţa mea de stăpână„, a punctat Oana Zăvoranu.

Nu o să le permit să o înmormînteze acolo. Gigicu, ruda ei cea mai iubită, deşi e fratele ei vitreg, împreună cu Dănuţa sunt convinsă că vor găsi un loc în cimitirul pe care nu vreau să-l pronunţ, că sunt convinsă că nici ei nu ştiu care e, unde sunt îngropate fetele ei şi părinţii naturali ai lui Gigicu. Nici într-un caz în cimitirul Eternitatea, unde odihnesc cei doi taţi ai mei, ea nu va avea loc. Intenţionez să mut locul în care este înmormântat tatăl meu Bănicioiu, în faţă unde este tatăl meu adoptiv zăvoranu şi săi fac cel mai frumos mormânt care există, din cea mai scumpă piatră, onix, granit, marmură, nu contează”, a mai spus vedeta.

Motivul morții ei este insuficiență renală și diabet cauzate de faptul că a mâncat încontinuu neținând cont de nicio dietă, de sfaturile nimanui. A făcut diabet pentru că mânca prăjiturele pe ascuns și menajera a găsit-o cu zeci de bombonele, de cutiuțe, sub pat”, a povestit Oana Zăvoranu.