Oana Zăvoranu nu uită şi nu iartă. Ce le-a pregătit duşmanilor de Sărbători

Oana Zăvoranu le-a pregătit o surpriză de proporţii vrajitoarelor care i-au dat viaţa peste cap şi au târât-o în celebrul scandal.

27 dec. 2019, 06:30
Oana Zăvoranu nu uită şi nu iartă. Ce le-a pregătit duşmanilor de Sărbători

Recent, focoasa brunetă a solicitat instanţei de judecată să fie repusă în posesia imobilului luat de escroci, în urma unui plan bine ticluit, scrie spynews.ro. Vedeta a solicitat magistraților încă de la începutul procesului să anuleze actul de vânzare-cumpărare prin care apartamentul ei din Iancu de Hunedoara a ajuns în proprietatea lui Buzea Sava Craiff, zis „Manix”, fiul vrăjitoarei Brățara Buzea.

Citeşte şi Oana Zăvoranu a răbufnit după ce paparazzii i-au surprins iubitul cu altă femeie

Oana a explicat că a fost înșelată, în condiţiile în care nu a primit nicun leu în urma vânzării. Chiar anchetatorii au arătat că vrăjitoarele au constrâns-o, pentru a o deposeda de o serie de bunuri de valoare, apartamentul și un autoturism de lux. Bunurile au fost apoi vândute la prețuri mult subevaluate.

Vrăjitoarele Vanessa și Melisa au convins-o pe Oana Zăvoranu că s-ar afla sub puterea blestemelor mamei sale, solicitându-i sume imense de bani, aur și lucruri de valoare, pentru a o scăpa de energiile negative. Vrăjitoarele i-au cerut întâi 60.000 de euro, apoi 100.000, pentru ca apoi „datoria” să fie crescută cu încă 160.000 de euro. Cum ea rămăsese fără bani, vrăjitoarele s-au oferit să o ajute, astfel încât au intermediat vânzarea apartamentului său, dar și ipotecarea altui imobil, către membrii clanului. Manix s-a apărat permanent, declarând înainte să ajungă în arest, în noiembrie 2011, că vânzarea a fost reală, perfectată la notariat, iar Oana Zăvoranu ar fi încasat prețul de 80.000 de euro.