Oana Zăvoranu nu va ajunge la PUŞCĂRIE. Decizia este DEFINITIVĂ!

Oana Zăvoranu a scăpat de dosarul care era să o ducă în spatele gratiilor. Vedeta TV a făcut pasul spre împăcarea cu esteticianul pe care l-a acuzat că i-a stricat sânii şi astfel a reuşit să scape de sentinţa devastatoare.

RomaniaTV.net
02 dec. 2014, 14:40
Oana Zăvoranu nu va ajunge la PUŞCĂRIE. Decizia este DEFINITIVĂ!

Potrivit SpyNews, după mai multe discuţii între avocaţi, Oana Zăvoranu şi medicul Marek Vâlcu au bătut palma şi s-au împăcat. Nu au făcut-o faţă-n faţă, ci cu ajutorul unui mediator.

Oana Zăvoranu, reaudiată în dosarul „şantaj pentru silicoane”

„S-a produs marea împăcare. S-a semnat un acord de mediere şi urmează să meargă la Parchet amândouă părţile, personal, în vederea recunoaşterii acordului şi încheierea întregului dosar. Cei doi nu s-au putut întâlni pentru că nu au voie. Oana Zăvoranu a făcut primul pas spre împăcare.

Medicul nu voia să se dezinformeze publicul şi să se spună adevărul, pentru că Oana Zăvoranu a minţit. Atât. Asta a fost singura problemă. Dar ea, în contextul actual, am înţeles că a fost o victimă fiind sub influenţa altui medic. Ea nici nu avea cunoştinţele medicale necesare ca să facă astfel de afirmaţii! Doctorul Marek nu avea nicio plăcere să o vadă condamnată şi să meargă în acest proces. Atât timp cât Oana Zăvoranu îşi repară greşeala, nici nu are alte pretenţii”, a declarat Katia Cicală, avocatul medicului Marek Vâlcu.

Citeşte şi  SCANDAL şi BLESTEME între VRĂJITOARE la TRIBUNAL: Oana Zăvoranu vrea să i se ceară iertare în genunchi VIDEO