Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Bălan: „Zici că e anorexică. Are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot şi părul ca o mătură”

Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Bălan. Bruneta continuă războiul declanşat împotriva influencerilor, printre ei, fiind de cele mai multe ori şi vedete din showbiz. De această dată, jumătatea trupei Andre a intrat în vizorul lui Zăvo şi nu are cuvinte de laudă la adresa cântăreţei.

16 iul. 2021, 12:47
Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Bălan: „Zici că e anorexică. Are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot şi părul ca o mătură”
Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Bălan

Oana Zăvoranu

o face praf pe Andreea Bălan. În vârstă de 48 de ani, Querida și-a spus părerea despre Andreea Bălan în stilul său caracteristic în cadrul celui mai nou video urcat pe canalul ei de YouTube.

Potrivit dezvăluirilor făcute de blondă în urmă cu trei luni, la înălțimea sa de 1,65 m are o greutate de 49 de kilograme.

Citeşte şi:  Oana Zăvoranu i-a desfiinţat pe Smiley și pe Gina Pistol. „Dacă dăm vreun ban pe ceva nu mai suntem noi!”

Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Bălan

Face muzică de când se știe, de mică, chiar a muncit de mică. Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist. Penibil, pentru că nu cred că ți-ai luat mai mult de 800 de euro pentru produsele alea. Zici că e anorexică, n-a mâncat de mult timp, dar ea bea ceaiul ăla și se simte…

Voi nu vă uitați că ea are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot, se simte super relaxată. Are părul ca o mătură, că blondele, din cauza decolorantului, au niște mături de păr, nu știu dacă am văzut blondă cu un păr superb. Deci cum să recomande ea, care are părul ca o mătură, șampoane de păr?”, a declarat Oana Zăvoranu pe Youtube.

Cel mai tare o enervează pe brunetă atunci când artista promovează diverse produse, alături de cele două fetiţe, Ella şi Clara. „Penibil pentru că folosești copiii, copiii puși de mici. Fata o să creadă că în viață va trebui să facă și ea ce a văzut la mama. Cred că de multe ori stau cu copilul pentru că nu le dau bani, sau iau bani mai mulți, și atunci forjează și copiii, e de plâns”, a mai precizat Querida.

https://www.youtube.com/watch?v=Q7IE6jDcqVg


loading...
Partenerii noștri