Oana Zăvoranu, pozată în brațele afaceristului Alex Bodi la o terasă din Capitală. Fanii au rămas interziși

Oana Zăvoranu a împlinit pe 16 iunie vârsta de 48 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de mai mulți prieteni la o terasă din Capitală.

19 iun. 2021, 08:58

Oana Zăvoranu și-a organizat o petrecere specială și a chemat o mulțime de vedete din showbiz-ul românesc.

Nonconfonformistă, așa cum ne-a obișnuit, Oana a purtat o rochie albă, mulată. Fanii au observat imediat faptul că pe sub costumația alb-transparentă vedeta nu purta sutien și i-au lăsat câteva comentarii răutăcioase pe internet.

Bruneta a făcut o poză care i-a lăsat pe fani cu numeroase întrebări. Vedeta s-a fotografiat în brațele afaceristului Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, acuzat de proxenetism și șantaj, iar urmăritorii săi au început să o bombardeze cu zeci de întrebări pe acest subiect.

La miezul nopții, Alex Ashraf, soțul Oanei, i-a transmis o urare pe Instagram ce a copleșit-o de emoții. „La mulți ani, soția mea frumoasă. Te iubesc enorm de mult și mulțumesc pentru fiecare clipă alături de tine. Îți doresc ceea ce îmi doresc mie cel mai mult, iar restul le facem împreună”, a scris Alex Ashraf, pe contul său de Instagram.

La petrecere au mai venit Adriana Bahmuțeanu, Mara Bănică, Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, dar și fostul șef de la OTV, Dan Diaconescu. La miezul nopții a fost adus un tort imens, cu un mesaj sugestiv: ”La mulți ani, Oana, boss”, iar șampania de fițe a curs în valuri.

„M-am simtit ca o Regina. Am avut langa mine fix pe cine imi doream si conta. Am primit mii si mii de mesaje de la voi si va multumesc din suflet pentru fiecare mesaj in parte, mai ales ca ele vin de la oameni frumosi cu suflet curat care nu vor nimic de la mine…doar ma iubesc. Va multumesc enorm pentru ganduri, cuvinte si urari. Va pregatesc si eu la randu-mi surprize frumoase si proiecte spectaculoase. Sunt intr-o continua schimbare si veti vedea. Va pup tare de tot, va iubesc si sa fie bogatie, abundenta, desteptaciune, fericire, bani, sanatate, dragoste, profesionalism si smekerie adevarata”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.