Dan Capatos, replică devastatoare pentru Oana Zăvoranu. De la ce a plecat scandalul

Dan Capatos a reacţionat după ce Oana Zăvoranu a făcut mai multe comentarii acide la adresa celebrului prezentator. Cei doi se cunosc de mulți ani, iar până acum nu s-au certat niciodată.

10 iun. 2021, 16:50
Dan Capatos, replică devastatoare pentru Oana Zăvoranu. De la ce a plecat scandalul

Dan Capatos, replică în direct pentru Oana Zăvoranu. Actriţa nu este de acord cu produsele gratis primite de vedete pentru promovare, lucru recunoscut de dan Capatos în cadrul multor intervenții televizate. Acesta a susținut că-și dorește să fie contactat de cât mai mulți comercianți pentru a le promova produsele / activitățile pe rețelele sale de socializare tocmai pentru ca Oana Zăvoranu să aibă ce să critice!

Dan Capatos, replică în direct pentru Oana Zăvoranu

„Eu vreau să am contacte, să se supere Oana Zăvoranu pe mine. S-a luat și de mine, dar aș vrea să îi dau tot timpul marfă. Oana este sora noastră”, a spus Dan Capatos. Moderatorul emisiunii „Xtra Night Show” a încheiat subiectul spunând că Oana Zăvoranu îi este foarte dragă și că își dorește să comenteze în continuare despre el în mediul online, dacă acest lucru îi face plăcere.

Dan Capatos a suferit un atac cerebral. A fost paralizat pe partea stângă

Dan Capatos, ameninţat de clanul Duduianu

Dan Capatos a fost ameninţat de clanul Duduianu, după ce ar fi spus în emisiunea pe care prezintă, Xtra-Night Show, de pe Antena Stars, lucruri care nu sunt adevărate. Anaser i-a transmis un mesaj pe TikTok. Dan Capatos, ameninţat de clanul Duduianu. Interlopul făcea referire la ”jefuirea” sistematică a unor maneliști celebri, Tzancă Uraganu și Florin Salam. Anaser Duduianu a transmis un mesaj clar pe TikTok, atât lui Capatos şi altor jurnalişti. „Tot se aude de vreo două săptămâni și ceva și văd că nu se oprește nimeni. Capatos… Mai întâi aș avea o rugăminte la el, să rumege, să studieze cum stă treaba, că nu este nimic adevărat din ce se aude. Pot să vorbesc acum de Tzancă, de Salam și de mai multă lume”, a spus acesta pe TikTok.