OANA ZĂVORANU, prima reacţie după ce Tudy, fostul amant, a devenit VICEPRIMAR

Prima şedinţă a noului Consiliu Municipal din Bucureşti a ieşit cu scandal. Consilierii au numit viceprimarii, iar alegerile au uimit pe toată lumea, deoarece Tudor Ionescu, zis şi Tudy, a devenit unul dintre cei doi viceprimari.

08 iul. 2016, 07:35
OANA ZĂVORANU, prima reacţie după ce Tudy, fostul amant, a devenit VICEPRIMAR

Tudy este cunoscut pentru scandalurile mondene în care a fost implicat când era iubitul Oanei Zăvoranu. A devenit cunoscut după ce a ajuns pe internet un filmuleţ în care se presupune că era el, surprins într-o ipostază intimă.

Oana Zăvoranu nu a fost încântată de succesele în politică ale fostului iubit.

„Dânsul a urmărit să se afişeze cu o vedetă de talia mea pentru că nu ştia ce făcea dânsul cu aceste facultăţi şi masterate. Şi le plimba prin baie sau WC-uri publice. Nu ştiu ce făcea dânsul dacă nu era finul lui Călin Popescu Tăriceanu”, spune Oana Zăvoranu, citată de Cancan.

Viceprimarul Tudor Ionescu: Nu vin din lumea mondenă, am făcut trei facultăţi şi două mastere

Tudor Ionescu deţine o cotă parte de 50% dintr-un apartament de 68 de metri pătraţi din Bucureşti, moştenit în 2013. El mai are un autoturism Volkswagen fabricat în 2008 şi un motociclu Piaggio din 2011. Ionescu este asociat şi administrator la trei firme: Wine Village SRL, AS-PO Construcţii de Maşini SRL si Atma – Nana SRL având ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al băuturilor în magazine specializate, sisteme de pompe industriale şi, respectiv, producerea industrială de pâine şi produse de patiserie. De asemenea, deţine funcţia de vicepreşedinte ALDE sector 3.