Oana Zăvoranu provoacă un nou SCANDAL MONSTRU în SHOWBIZ. „Divo din lanul de porumb, de ce intri pe pagina mea?”

Oana Zăvoranu nu se dezminte şi provoacă un nou scandal imens în showbiz-ul de la noi. Vedeta a izbucnit în direct la o emisiune de televiziune.

07 feb. 2018, 15:25
Oana Zăvoranu provoacă un nou SCANDAL MONSTRU în SHOWBIZ. „Divo din lanul de porumb, de ce intri pe pagina mea?”

Oana Zăvoranu continuă să le criticice dur pe vedetele care postează fotografii pentru a promova diferite servicii sau branduri.

Oana Zăvoranu, RĂZBOI TOTAL cu divele din SHOWBIZ. Dezvăluiri BOMBĂ despre VEDETELE MOMENTULUI

„Divele mocangiste nu ar veni cu lucruri ieftine, dar nu lucrurile scumpe te fac scump şi pe tine. Trebuie să apară blănurile, apoi tu, asta e „pe abundenţă” acum. Opulenţă şi ghearele lungi şi roşii. M-am întrebat cum te speli cu unghiile alea sau cum te închizi la o pereche de blugi… Totul să fie bio. Trebuie să fie atente ce bagă în guriţă. Guriţa să fie foarte mare să se vadă şi acolo abundenţa. Şi roşie. Sau dacă nu e roşie, să fie neagră, parcă au buzele în doliu. Îţi trebuie 2 ore să te machiezi şi una să te demachezi, nu e trist?

Divo, din lanul de porumb, de ce intri pe pagina mea? De ce dormi pe pagina mea dacă nu îţi place ce postez? Ele… au lecţii de viaţă, sunt trecute. Iar la sală merg să se fotografieze pe bandă, nu să facă sport. Îţi deschizi un salon, vor şi ele să îşi vopsească rădăcină, vopsit, pe moca. Îţi deschizi un restaurant, vin şi ele cu prietenii, pe moca… păi şi ce câştigi? Te pun ele pe instagram.

Nu se mai poartă cizmele iarna, acum se poartă sandalele, acestea se poartă iarna, ele au inventat această modă. Şi se mai poartă şi hainele de care nu ai nevoie, hainele pe care trebuie să le promoveze. Toate arată de zici că sunt la fel, oare sunt operate de acelaşi doctor? Şi eu am operaţii, dar le recunosc,” a spus Oana Zăvoranu.