Oana Zăvoranu, RĂZBOI TOTAL cu divele din SHOWBIZ. Dezvăluiri BOMBĂ despre VEDETELE MOMENTULUI

Oana Zăvoranu le-a declarat război total diveleor din showbiz-ul de la noi şi nu ratează nici o ocazie pentru a face dezvăluiri incredibile despre vedetele momentului.

01 feb. 2018, 11:27
Oana Zăvoranu, RĂZBOI TOTAL cu divele din SHOWBIZ. Dezvăluiri BOMBĂ despre VEDETELE MOMENTULUI

Oana Zăvoranu le criticică dur pe vedetele care se machiază în exces şi postează des fotografii cu produse pe care le primesc gratuit.

Oana Zăvoranu, REACŢIE ULUITOARE după ce Floricica Dansatoarea s-a oferit să fie MAMĂ-SUROGAT

„Put a vrăjeală dintr-aia ieftină. Sunt astea care vă invadează pagina de instagram şi de facebook cu mâncare moartă, reclame la pantofi de carton, sau orice fel de reclamă ieftină… azi la un foen… mâine la o şuviţa de păr, poimâine la un frizer sau la o pedichiuristă… răspoimâine la un spa de detox. Moca, logic. Nelipsite de la orice eveniment cu miloaga şi hainele designerului la pungă, cu botul roşu exact cum e curu’ de la maimuţe, gletuite non-stop”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Cum a petrecut Oana Zăvoranu de ziua ei. „M-am făcut praf…”

„Veşnic cu foamea în gât, obligatoriu trăiesc sănătos şi sunt veşnic fericite. Călătoresc mult şi au bani mulţi pentru călătorii, dar fac reclamă la apa micelara de 15 ron… sau la borcane dubioase. Îşi ţuguie buzele pe care nu prea le mai pot închide pentru că sunt umflate. Unele cică mai cântă sau nu… au talente ascunse şi pe boxe şi sub mese. Cele mai false şi proaste actriţe din totdeauna… şi mai ales, corecte, cinstite… misterioas. Şi nu haleşti nimic din ce zic, decât dacă eşti dobitoacă ca ele, ce naiba e greu?”, a adăugat Oana Zăvoranu.