Oana Zăvoranu, război total cu mama ei. „Am cea mai şarlatancă, hoaţă, mincinoasă şi prefăcută mamă”

Oana Zăvoranu i-a declarat din nou război mamei ei şi de data aceasta pare hotărâtă să meargă până în pânzele albe ca să-şi facă dreptate.

12 mart. 2015, 08:48
Oana Zăvoranu, război total cu mama ei. „Am cea mai şarlatancă, hoaţă, mincinoasă şi prefăcută mamă”

Oana Zăvoranu are sufletul zdrobit, scrie click.ro. De când şi-a dat seama că mama ei acordă mai multă atenţie rudelor decât propriei fiice, bruneta a explodat. Şi ea cu grave probleme de sănătate, în urmă cărora a leşinat şi a stat inconştientă zeci de minute, bruneta a luat foc când a auzit că Marioara ar vrea să-i ofere o sumă importantă de bani unchiului său pentru a-şi repara dantura.

Citeşte şi Medicii au CONFIRMAT: Mărioara Zăvoranu va fi EXTERNATĂ!

Din acel moment, brunetei „i s-a rupt filmul” şi a refuzat categoric să mai ia legătura cu mama ei, internată la Institutul Fundeni.

Citeşte şi Raluca Pastramă, reacţie SURPRINZĂTOARE despre declaraţia de dragoste făcută de Oana Zăvoranu lui Pepe

„Am avut cel mai mare ghinion să am cea mai șarlatancă, hoață, mincinoasă, hrăpăreaţă şi prefăcută mamă din Univers (…). Dacă mă năşteam la Hollywood, acum eram departe….dacă trăia tatăl meu, viaţa mea era cu totul alta…..dar el a murit şi trăieşte cea care l-a lăsat să moară umil, sărac şi înşelat după ce i-a pus lumea la picioare când nu avea nici chiloţi pe ea (dar asta cu înşelatul e o altă poveste nespusă de mine până acum). (…) Marioara înţelege doar că e hoaţă şi vrea să mă distrugă, dar nu o sa îi iasă că nu are ea tăria mea de caracter. Nu am ştiut ce înseamnă dragostea unei mame, dar am avut în compensaţie doi taţi” a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de socializare.