Oana Zăvoranu regretă atacurile împotriva Ralucăi Pastramă. Ce spune despre fosta soţie a lui Pepe: „Este prima oară când o spun, îmi pare rău”

Oana Zăvoranu regretă atacurile împotriva Ralucăi Pastramă. Nu doar povestea de dragoste şi divorţul dintre Pepe şi Oana au ţinut primele pagini ale ziarelor, ci şi jignirile pe care actriţa i le aducea Ralucăi. Însă, un lucru trebuie precizat, mama fetiţelor artistului nu i-a răspuns niciodată la provocări.

31 mai 2021, 23:01
Oana Zăvoranu regretă atacurile împotriva Ralucăi Pastramă. Ce spune despre fosta soţie a lui Pepe: „Este prima oară când o spun, îmi pare rău”
Oana Zăvoranu regretă atacurile împotriva Ralucăi Pastramă

Oana Zăvoranu regretă atacurile împotriva Ralucăi Pastramă. După unsprezece ani în care s-au tachinat,  jignit şi acuzat de diverse lucruri, actriţa a mărturisit motivul pentru care se lega mereu de Raluca Pastramă. Inivtată în podcast-ul lui măruţă, „Querida” a dezvăluit că nu a avut şi nu are nimic personal cu fosta soţie a lui Pepe. Toate răutăţile spuse la adresa ei erau pentru a-l enerva şi ataca pe artist.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu sare la beregata lui Pepe: „Bichonul latino-lover al României!”

Oana Zăvoranu regretă atacurile împotriva Ralucăi Pastramă

O atacam pe Raluca, pentru că ştiam că se atacă el, nu că am ceva cu ea. Ea a fost ceea ce numesc eu victimă colaterală. Despre el se spusese cam tot ce era de spus şi atunci, singurul om cu care puteam să îl atac pe el, era ea.  Într-un război, nu trebuie să ai grijă, să pui gloanţe oarbe, asta e. El trebuia să o apere. O apăra timid. El nu ştie şi nu poate să îmi facă.

Este prima oară când o spun, nu am nimic personal cu ea, chiar nu am. Chiar îmi pare rău că a fost în bătaie puştii. Ea nu are nicio vină. Atacurile mele, pot să spun acum, după ani de zile, nu au fost împotriva ei. Dacă nu era ea şi era Vasilica, era acelaşi lucru. Vreau să se înţeleagă că nu am avut nimic personal, gelozii, frustrări, nimic. Nu vreau să îmi cer iertare faţă de mine, vreau doar să fac clare nişte lucruri, ca să nu mai existe speculaţii.

Viaţa şi-a urmat cursul firesc şi se vede cine s-a căsătorit din dragoste şi cine s-a căsătorit din ambiţie”, a declarat Oana Zăvoranu.

De ce au divorţat Oana şi Pepe?

Oana Zăvoranu

a dezvăluit motivul pentru care ea și Pepe au divorțat. Bruneta a precizat că, după un timp, nu a mai avut sentimente pentru artist, astfel că a decis că o separare este cea mai bună soluție.

Nu divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe.

Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune.

El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a mai spus bruneta.