Oana Zăvoranu sare la beregata lui Pepe: „Bichonul latino-lover al României!”

Oana Zăvoranu s-a lansat într-un atac dur la adresa lui Pepe, deoarece e foarte deranjată de afirmațiile indiscrete ale fostului ei soț de pe rețelele de socializare.

13 mai 2021, 22:51
Oana Zăvoranu sare la beregata lui Pepe: „Bichonul latino-lover al României!”

Oana Zăvoranu a făcut recent niște declarații foarte dure la adresa fostului ei soț, Pepe. Vedeta este foarte supărată de afirmațiile indiscrete făcute de latino-lover cu privire la relația pe care au avut-o cei doi în trecut și care s-a sfârșit într-un scandal monstru.  Oana Zăvoranu a adresat niște vorbe grele lui Pepe prin intermediul vlogului de pe Youtube.

„Vreau să încheiem cu bichonul. Cine este bichon în țara asta? Bichonul latino-lover al României care se c*** fuior. El, oriunde este, la bar, la restaurant, uite-l. I-au spus te rog frumos, uite, pe tine nu te punem pe ăla de alergat, tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino-lover, colț cu bichon, și să arăți ceaiul.”, a declarat enervată Zăvoranu.

Oana Zăvoranu deranjată de Pepe: Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie

Oana consideră ca Pepe și-a construit o imagine ridicolă și că face orice pentru a atrage atenția, sau pentru a câștiga sume modice de bani, notează Spynews.

”Uite, el și bea ca să vă și arate. A avut și un giveaway, unde poți câștiga un pachet. Așa sărăcie, mă? Domne, senzațional e bichonul. Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie și a ajuns la extrageri cu giveaway-uri cu ceaiuri de c****e. Asta e, karma”, a mai adăugat Oana Zăvoranu.

Reacția nervoasă a Oanei Zăvoranu, este reacția față de afirmațiile indiscrete ale lui Pepe, făcute de acesta pe contul personal de Youtube în timpul unui joc de noroc cu prieteni. Artistul a povestit cum a prins-o pe fosta lui soție, că îl înșela cu amantul, Tuddy.

„Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat a ieșit cu el și am zic gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București, și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam”, a mărturisit, Pepe.