Oana Zăvoranu s-a îmbolnăvit după divorțul de Alex Ashraf. Bruneta a dezvăluit totul pe Internet

Oana Zăvoranu s-a îmbolnăvit după divorțul de Alex Ashraf. Vedeta nu trece printr-o perioadă foarte bună, după ce s-a despărțit de partenerul ei cu care a stat zece ani, acum, se luptă cu o răceală de sezon, care îi dă bătăi de cap.

19 oct. 2023, 20:18
Oana Zăvoranu s-a îmbolnăvit după divorțul de Alex Ashraf. Bruneta a dezvăluit totul pe Internet
Oana Zăvoranu s-a îmbolnăvit după divorțul de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu s-a îmbolnăvit după divorțul de Alex Ashraf. Bruneta este extrem de activă pe rețelele sociale și le împărtășește fanilor multe lucruri din viața sa. Zilele acestea, le-a mărturisit că se confruntă cu o răceală sezonieră, care face ravagii printre români.

Citește și: Oana Zăvoranu îl vrea înapoi pe Alex Ashraf: „E încă soţul meu. 10 ani de relație pasională nu ți-i ia nimeni”

Oana Zăvoranu s-a îmbolnăvit după divorțul de Alex Ashraf

Cu febră și simptomele specifice, Zăvo nu este deloc în apele sale, așa cum se poate vedea și în imaginea de mai jos. Chiar dacă apare machiată și aranjată, vedeta nu se simte bine deloc și speră să se însănătoșească în curând. „Pe cileanu…așa…cu puțină febră, dar mirifică”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu, rugăciuni la Sfânta Parascheva

Oana Zăvoranu încearcă din răsputeri să treacă peste divorț și să își refacă viața. Trece printr-o perioadă în care e mult mai aproape de Divinitate și ar fi vrut să reușească să ajungă la moaștele Sfintei Parascheva din Iași ca să se roage.

După ce s-a despărțit de soțul ei, Oana a postat tot felul de mesaje care aveau legătură cu fosta relație. Ea a vorbit despre puterea rugăciunii și despre ce trebuie să facă românul care se află la greu.

Asta are nevoie românul…să rostească Tatăl Nostru cu voce tare, din Inimă și Suflet, ca să îl cheme pe Singurul care ne poate ajuta în situații grele, în suferință, dragoste, vindecare, victorie, putere, tărie și izbandă.

Mi-aș fi dorit să fiu și eu ieri la Iași de ziua Sfintei Cuvioase Parascheva, dar și așa, având o familie de oameni minunați, creștini ortodocși și credincioși din Iași, a putut ajunge dorința mea arzatoare la Sfântă… Și știu că puterea rugăciunii este cel mai de preț cadou pe care îl avem la îndemână…de la Dumnezeu… Trebuie doar să îl vedem și să uzăm de acest cadou. Vă iubesc sincer, Oana”, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu, potrivit Viva.