Oana Zăvoranu, sancţionată de CNCD, după scandalul vrăjitoarelor

Oana Zăvoranu a fost sancţionată de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce a jignit şi discriminat romii, într-o emisiune televizată.

RomaniaTV.net
10 apr. 2013, 06:24
Oana Zăvoranu, sancţionată de CNCD, după scandalul vrăjitoarelor

Supărată pe vrăjitoarele Melissa şi Vanessa, care au stors-o de bani în schimbul promisiunii că-i vor împleti norocul şi dragostea cu destinul, Oana Zăvoranu şi-a ieşit din minţi şi a jignit toţi romii. Răbufnirea a costat-o o reclamaţie la CNCD, care, după şase luni de anchetă şi deliberări, a decis ca Oana să fie sancţionată cu avertisment, scrie Libertatea.

„Decizia CNCD a venit foarte târziu, dar sunt mulţumit de rezultat. E dovada că Oana Zăvoranu se face vinovată de fapte de discriminare împotriva etniei romilor. Or fi lăsat-o nervii, dar un asemenea discurs nu trebuia să existe… O fi învăţat ceva din sancţiunea asta”, a precizat Ciprian Necula, preşedintele Asociaţiei Romano ButiQ.

Şi mama Oanei, Mărioara Zăvoranu are dosar pentru discriminarea romilor.  „La o săptămână de la atacurile Oanei Zăvoranu la adresa romilor, mama ei a avut un discurs rasist. În acest caz aşteptăm o sancţiune mai dură, pentru că nu este de glumă”, a completat activistul Ciprian Necula.

VIDEO: Striptease la televizor. Oana Zăvoranu şi-a arătat sânii în direct