Diana Munteanu, în prag de anorexie? Vedeta rupe tăcerea

Diana Munteanu a fost criticată adesea că ar suferi de anorexie după ce vedeta a postat imagini cu ea pe conturile de social media.

13 mai 2021, 18:44
Diana Munteanu, în prag de anorexie? Vedeta rupe tăcerea

Diana Munteanu a avut parte de foarte mulți critici care i-au reproșat că suferă de anorexie, după ce simpatica vedetă a postat imagini cu ea pe conturile de social media în care apărea cu o siluetă extrem de zveltă. Prezentatoarea TV a mărturisit în repetate rânduri că este adepta unui stil de viață cât mai sănătos, iar numeroși internauți se întrebau dacă nu cumva aceasta a exagerat cu dieta și sportul.

Diana Munteanu a mărturisit în sfârșit câte kilograme cântărește de fapt, și ce anume a determinat-o să aibă o disciplină atât de strictă în ceea ce privește dieta.

„Aş spune că sunt chiar mai fit decât eram acum un an. (zâmbeşte) Da, pentru că mi-am spus că, dacă tot stăm acasă, să fac ceva bun şi sănătos şi, începând din perioada aia, împreună cu David, ne-am făcut un program zilnic de antrenament. La 1,71 metri, am 53,5 kilograme, ceea ce, în orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală. Şi, până la urmă, fiecare trebuie să fie aşa cum se simte cel mai bine în pielea lui!”, a afirmat Diana Munteanu, conform Clickpentrufemei.ro.

Diana Munteanu: Făceam de performanță

Se pare că pasiunea vedetei pentru sport este una mai veche, deoarece atunci când era mai tânără a practicat sportul de performanță.

„Au fost zile când ne-am antrenat şi de două ori pe zi şi a fost minunat. Pentru mine, sportul şi mâncarea sănătoasă sunt stil de viaţă, ceva ce a devenit normalitate. Iar disciplina este ceva ce s-a format în anii de şcoală, atunci când făceam sport de performanţă şi care, iată, m-a ajutat să rămân aşa.” a mai adăugat Diana Munteanu.

Prezentatoarea TV nu se dă în lături nici de la deserturi și îi place să pregătească checuri și alte prăjituri, iar răsfățul ei dulce sunt ciocolata și clătitele.

„Îmi place să fac prăjituri, de fapt, mai mult plăcinte şi checuri, le fac cu drag pentru David şi prieteni dar, în ceea ce mă priveşte, întotdeauna mi-a plăcut dulcele concentrat. Adică prefer o bucată de ciocolată unei amandine oricând! Sigur, dacă îmi e poftă de o clătită sau mai ştiu eu ce, mănânc!”, a mai spus vedeta.

 


loading...
Partenerii noștri