Oana Zăvoranu, scandal cu Cristina Şişcanu, soţia prezentatorului Mădălin Ionescu. Şi-au aruncat cuvinte grele

Scandalul continuă între Oana Zăvoranu şi Cristina Şişcanu.Totul a pornit din momentul în care soţia lui Mădălin Ionescu a vrut să îi aducă un ultim omagiu Marioarei Zăvoranu şi nu a fost lăsată să intre în cimitirul în care era depus sicriul acesteia.

18 mai 2015, 08:26
Oana Zăvoranu, scandal cu Cristina Şişcanu, soţia prezentatorului Mădălin Ionescu. Şi-au aruncat cuvinte grele

Supărată, Cristina Şişcanu le-a transmis celor care nu au lăsat anumite persoane să intre în cimitir, printre care şi ea, „să le fie ruşine” pentru gestul lor, scrie un tabloid. Afirmaţiile ei au enervat-o groaznic pe Oana Zăvoranu, care a acuzat-o pe Cristina Şişcanu că vorbeşte urât de ea prin emisiunile de la tv.

Citeşte şi Mesajul ULUITOR postat de Oana Zăvoranu, la o lună de la moartea mamei sale. Fanii au fost ŞOCAŢI

Duminică seara, în direct la România TV, a avut loc o nouă confruntare între cele două. Zăvoranca a fost sunată de moderatorii unei emisiunii tv pentru a oferi mai multe detalii despre moştenirea pe care urmează să o primească în câteva zile.

De asemenea, Cristina Şişcanu se afla în platoul de la România Tv, fapt ce a scos-o din sărite pe Oana Zăvoranu. Bruneta nu a uitat conflictele pe care le-a avut în trecut cu Cristina şi, în direct, prin telefon, nu a fost deloc amabilă cu aceasta. Oana nu a contenit şi a făcut-o cu ou şi cu oţet. Ea s-a luat şi de soţul acesteia, Mădălin Ionescu, pe care l-a acuzat în repetate rânduri că a făcut-o pastilată (n.r. drogată) şi responsabilă de moartea mamei sale, Marioara Zăvoranu.

”Aş întreba-o pe domnişoara Cristina dacă e bine soţul ei. E bine? Soţul ei m-a făcut semi-asasină. O să cercetăm să vedem dacă era voie să se filmeze în spital. Acum vorbesc eu, dacă vorbeşte individa (n.r. Cristina Şişcanu), închid. Dânsul (n.r. Mădălin Ionescu) şi-a permis să mă facă pastilată”, i-a spus Oana Zăvoranu Cristinei Şişcanu.

Citeşte şi Oana Zăvoranu răscoleşte casa Mărioarei în căutarea de bijuterii, însă a găsit un BUNCĂR SECRET VIDEO

Cristina a sărit în apărarea soţului: ”Crezi tu? Eşti sigură de acest lucru? Tu m-ai provocat la discuţie. Tu mă întrebi, tu nu mă laşi să îţi răspund. Cred că uiţi ce vorbeşti acum 30 de secunde”, a conchis aceasta.

Oana Zăvoranu, replici dure la adresa Cristinei Şişcanu: „Te-ai cam îngrăşat”

„Eu nu discut cu tine, eşti sub nivelul meu. Nu ştiu pe la ce emisiuni te perinzi. Eşti clarvăzătoare. Drăguţă, tu când o să ai o emisiune o să poţi să mă întrebi ceva. Eu vreau să uit că eşti în platou. Văd că te-ai îngrăşat puţin. Mă bucur. Dar nu am ce să ţin minte despre tine. Eşti undeva la trei metri unde este Marioara. Am o listă extrem de documentată a fabulaţiilor spuse de tine şi de soţul tău. Soţul ei ştie mai bine ce a făcut. De asta sunt procese. Eşti puţin nervoasă, ia un pic de apă. Nu îţi mai face cruce că se împiedică popii, şi să nu te îneci”, a mai adăugat Oana, în direct, la România TV.

„M-am îngrăşat, ăsta e subiect de discuţie. Penibil. De aceea, să îşi urmeze cursul procesele”, a răbufnit soţia lui Mădălin Ionescu, vizibil deranjată de vorbele Oanei.

Deşi nu au trecut nici 40 de zile de la moartea Marioara Zăvoranu, Oana încă nu a îngropat securea războiului. Întrebată dacă îi este dor de mama sa, bruneta a făcut mai multe declaraţii inedite: ”Nu îmi este dor de Marioara, îmi este dor de cariera mea. Mi-e dor de tata, de Bănicioiu, dor de Zăvoranu, da, dar de certurile cu Marioara nu are cum să îmi fie dor. Mama mea mi-a oferit doar batjocură. Averea nu mi-a oferit-o ea, nu am moştenit nimic de la ea, totul, demonstrăm pe hârtie, este moştenit de la Nicolae Zăvoranu”, a mai adăugat Oana, duminică seara.