Oana Zăvoranu, scandal în cimitir: Au dispărut o mulţime de bani din conturi

Oana Zăvoranu a avut o apariţie şocantă la cimitirul unde este înmormantată mama sa. Mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, Oana a ţinut o conferinţă de presă care a durat două ore. Vedeta a dezvăluit că mama sa ar fi fost cercetată de DNA. În plus, deşi s-a spus că a moştenit o avere de aproximativ 60 de milioane de euro, Oana a susţinut că nu i-a rămas mai nimic de pe urma mamei.

11 aug. 2015, 06:05
Oana Zăvoranu, scandal în cimitir: Au dispărut o mulţime de bani din conturi

Eu nu am moştenit de la această femeie nimic, doar patru acţiuni. Ea m-a lăsat cu belele pe cap. Eu moştenesc ce mi-a lăsat tata. Mă tot lupt să-mi reintru în drepturi„, a declarat Oana Zăvoranu, informează România TV.

Aceasta susţine că mama sa spăla bani prin firma Agricomex, împreună cu asociatul său, Dragoş Stoian. Mai mult, cei doi ar fi avut o relație.

Şi în acest moment există la DNA un dosar în care Dragoş Stoian şi Marioara Zăvoranu au calitatea de suspecţi. Normal că mortul nu mai poate răspunde, dar Ionel trăieşte şi am o plăcere sadică, din respect şi mâhnire faţă de ce ar fi putut simţi şi cum se perpeleşte în mormânt tatăl meu, ştiind ce golani şi ce golănii se fac„, a mai spus Oana Zăvoranu.

Vedeta îl acuză pe asociatul mamei sale şi că a falsificat documente referitoare la situaţia financiară a societăţii Agricomex şi astfel au dispărut o mulţime de bani din conturi. Vedeta ameninţă că îl va înlătura cu orice preţ pe Stoian din firmă şi că va deveni stăpână peste toată averea.

CITEŞTE ŞI: Răsturnare de situaţie în războiul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe. Ce s-a întâmplat cu DOSARUL de FURT