Oana Zăvoranu se reapucă de cântat. Va face duet cu manelistul Florin Salam

După o perioadă în care a stat "ascunsă", Oana Zavoranu s-a implicat în mai multe proiecte, iar acum nu ştie cum să-şi mai împartă timpul ca să reuşească să le finalizeze pe toate.

28 mart. 2014, 10:44

Oana Zăvoranu a facut cateva sedinte foto sexy si se pregateste sa-si lanseze propria colectie de haine, va face un nou film, psihologic de aceasta data, si se reapuca de cantat, scrie wowbiz.ro. Acestea sunt doar cateva dintre proiectele in care Oana e implicata. De parca nu ar fi fost suficient, Florin Salam a venit cu o alta propunere.

Citeşte şi Oana Zăvoranu A MĂRTURISIT: „Trei femei s-au dat la mine”. Vezi despre ce VEDETE e vorba

Cantaretul a auzit ca Zavo vrea sa se relanseze in muzica si i-a propus sa cante, in duet cu el, doua melodii. Fericita de o asemenea ocazie, Oana nici nu a stat pe ganduri.

Citeşte şi Oana Zăvoranu îşi pune silicoane pe semnătură. Este a şaptea operaţie la sâni

„Florin mi-a propus o colaborare, sa facem doua piese, dar nu manele. Intre noi exista un respect reciproc extraordinar de mare. Eu m-am simtit flatata ca un artist ca Florin Salam sa vrea sa colaboreze cu mine. Sincer. Conditia mea a fost sa nu fie manele si el mi-a zis ca nici prin cap nu i-a trecut sa-mi propuna sa cantam manele. Va fi o piesa ritmata, si una, probabil, mai lenta. Eu il apreciez pentru muzica lui, pentru ceea ce a facut el in muzica. El ma respecta la fel de mult, ma considera o printesa. Si am zis ca prima piesa sa fie ritmata, ca tot vine vara, si a doua sa fie mai lenta. Sa facem si clip. Eu am fost impresionata ca propunerea a venit de la el. E o colaborare in care credem amandoi”, a declarat Oana Zăvoranu.