Oana Zăvoranu şi Anda Adam, SCANDAL MONSTRU pentru UN FOTBALIST

Anda Adam a trecut repede peste despărţirea de Victor Slav şi a început o relaţie cu Cătălin Ţîră, fotbalist la ADO Den Haag, în prima ligă din Olanda. Între cei doi a intervenit Oana Zăvoranu, iar lucurile au luat-o razna.

08 apr. 2014, 06:03
Oana Zăvoranu şi Anda Adam, SCANDAL MONSTRU pentru UN FOTBALIST

Cătălin Ţîră şi Oana Zăvoranu ar fi schimbat, de curând, mesaje amoroase, în care fotbalistul îi transmitea fostei soţii a lui Pepe că abia aşteaptă să revină în ţară pentru a o întâlni şi pentru a petrece clipe de neuitat. Fotbalistul de doar 19 ani îi transmitea Oanei că o admiră foarte mult şi că este una dintre cele mai frumoase femei pe care a văzut-o vreodată. Bruneta i-a răspuns cu aceeaşi monedă, scrie Fanatik.

Din nefericire pentru fotbalist, schimbul de mesaje dintre el şi Oana a intrat în posesia Andei, iubita oficială a fotbalistului, moment în care a început scandalul. Cântăreaţa i-a reproşat fotbalistului că o înşală, dar Ţîră s-a scuzat şi a susţinut că între el şi Oana este doar o relaţie de prietenie.

Anda Adam s-a confesat apropiaţilor că o va pune la punct pe Oana Zăvoranu imediat ce va avea ocazia pentru că a avut tupeul să intre în tandreţuri cu iubitul ei.