Oana Zăvoranu ŞOCHEAZĂ la a 7-a operaţie la SÂNI: „ADOR efectul ANESTEZIEI”

Diva din Dorobanţi va fi supusă, astăzi, unei noi intervenţii chirurgicale. Oana a recunoscut, pentru "ring", că motivul pentru care îşi remodelează sânii are legătură şi cu starea pe care i-o oferă anestezia.

29 apr. 2014, 04:08
Oana Zăvoranu ŞOCHEAZĂ la a 7-a operaţie la SÂNI: „ADOR efectul ANESTEZIEI”

Oana Zăvoranu va suferi, marţi, a şaptea operaţie la sâni. Deşi este mulţumită de bustul pe care îl are, actriţa a decis că trebuie să facă o schimbare pentru că acum este mult mai preocupată de propria persoană. Printre altele, Oana a recunoscut că, pe lângă dorinţa de noutate, îi este dor de senzaţia pe care i-o oferă anestezia. „Poate credeţi că sunt nebună, dar ador senzaţia pe care mi-o dă anestezia. Sunt acele câteva momente care parcă te fac să zbori, doar că apoi te ia somnul. Sincer, trebuia să fac această schimbare mai de mult. Nu vreau să îi micşorez sau să-i măresc. Le schimb puţin forma, deşi prietenii spun că sunt bine aşa”, ne-a spus amuzată Oana Zăvoranu.

În ciuda speculaţiilor făcute pe marginea acestui subiect, Oana Zăvoranu ne-a mărturisit singurul motiv pentru care n-a îndrăznit niciodată să se drogheze. Actriţa a recunoscut că zodia ei este predispusă la vicii, iar dacă ar fi încercat o dată, devenea în mod sigur dependentă. „Nu m-am atins niciodată de droguri, mi-a fost frică. Mi-ar fi plăcut cu siguranţă senzaţia aceea, asemănătoare cu cea pe care ţi-o dă anestezia, dar era riscant. Sunt Geamăn şi, dacă gustam măcar o dată, sigur deveneam o «drogangioaică»”, a mai mărturisit Oana Zăvoranu. 

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro