Oana Zăvoranu suferă după Pepe: L-am iubit cum nu o să mai iubesc pe nimeni

Faptul că Pepe şi-a refăcut rapid viaţa după divorţ o întristează peste măsură pe Oana Zăvoranu, cea care până anul trecut îi era soţie.

RomaniaTV.net
19 apr. 2012, 06:31
Oana Zăvoranu suferă după Pepe: L-am iubit cum nu o să mai iubesc pe nimeni

Oana Zăvoranu suferă după ce Pepe s-a recăsătorit şi a mărturisit acest lucru într-o emisiune televizată, chiar în ziua nunţii fostului ei soţ. Ea se consolează însă cu gândul că Pepe o va iubi mereu, chiar dacă acum este bărbatul altei femei, alături de care îi doreşte „tot binele din lume”. Cu toate că nu a avut puterea să-i vadă împreună şi a refuzat să se uite la televizor pentru ca nu cumva să dea cu ochii de imagini de la cununia celor doi.

„Sunt puţin tristă când îl văd astăzi că este la braţul altcuiva, dar dacă iubeşti pe cineva nu ai cum să nu-i doreşti tot binele din lume. Inima îmi spune că Pepe nu va înceta niciodată să mă iubească şi în viaţă iubeşti doar o singură dată cu adevărat. Nu am plâns astăzi, dar m-am gândit că va fi o zi puţin mai tristă pentru mine. Am realizat că am pierdut, că am greşit. Îl cunosc pe Pepe ca nimeni pe lumea asta şi l-am iubit pe Pepe cum nu o să mai iubesc pe nimeni niciodată. Nimeni nu cred că s-ar fi uitat cu masochism la cum omul alături de care a stat opt ani îi spune DA altei persoane”, a declarat Oana Zăvoranu, la Kanal D.

Oana Zăvoranu şi Pepe s-au despărţit cu mare scandal în 2011, după ce au fost împreună opt ani. Acum, Pepe s-a recăsătorit cu Raluca Pastramă, care peste câteva luni îi va dărui şi o fetiţă.