Oana Zăvoranu, în pragul NEBUNIEI. Mama sa face DEZVĂLUIRI-BOMBĂ

Mărioara Zăvoranu o susţine pe fiica sa, Oana Zăvărana, în procesul contra vrăjitoarelor şi regretă că nu i-a fost lângă ea atunci când Vanessa şi Melisa i-au jefuit fiica. "Oana a ajuns în pragul nebuniei", a dezvăluit Mărioara Zăvoranu.

27 sept. 2014, 13:25
Oana Zăvoranu, în pragul NEBUNIEI. Mama sa face DEZVĂLUIRI-BOMBĂ

Vanesa şi Melisa au avut şansa să ajungă la un consens cu Oana Zăvoranu şi să îngroape securea războiului dar la medierea de vineri nu s-a prezentat decât Oana Zăvoranu, însoţită de avocat. Mărioara Zăvoranu crede că acest proces este pe sfârşite pentru că vrăjitoarele se retrag.

„Oana are două apartamente şi maşina. A fost destul de jefuită şi întotdeauna se întâmplă ca oamenii foarte deştepţi să fie şi foarte fraieri. Nu mi-a fost uşor să văd că suferă şi că a ajuns în pragul nebuniei. Eu am un regret pentru că nu am fos cu ea în acele momente, dar ea era căsătorită în acele momente. În viaţa ei era altă persoană care avea diferite gânduri şi aspiraţii care nu coincideau cu ale mele”, a declarat Mărioara Zăvoranu la Antena Stars.

Vrăjitoarele Vanesa și Melisa au convins-o pe Oana Zăvoranu că se află sub puterea blestemelor mamei sale, solicitându-i sume imense de bani, aur și lucruri de valoare, pentru a o scăpa de energiile negative. Vrăjitoarele i-au cerut întâi 60.000 de euro, apoi 100.000, pentru ca apoi „datoria” să fie crescută cu încă 160.000 de euro. Cum Oana Zăvoranu rămăsese fără bani, vrăjitoarele s-au oferit să o ajute, astfel încât au intermediat vânzarea apartamentului său, dar și ipotecarea altui imobil, către membrii clanului. Paguba se ridică la 450.000 de euro. Vrăjitoarele riscă ani grei de închisoare.


loading...