Oana Zăvoranu, în pragul NEBUNIEI. Mama sa face DEZVĂLUIRI-BOMBĂ

Publicat: Sâmbătă, 27 Septembrie 2014 16:25 // Actualizat: Sâmbătă, 27 Septembrie 2014 16:25 // Sursa: romaniatv.net

Mărioara Zăvoranu o susţine pe fiica sa, Oana Zăvărana, în procesul contra vrăjitoarelor şi regretă că nu i-a fost lângă ea atunci când Vanessa şi Melisa i-au jefuit fiica. "Oana a ajuns în pragul nebuniei", a dezvăluit Mărioara Zăvoranu.

Vanesa şi Melisa au avut şansa să ajungă la un consens cu Oana Zăvoranu şi să îngroape securea războiului dar la medierea de vineri nu s-a prezentat decât Oana Zăvoranu, însoţită de avocat. Mărioara Zăvoranu crede că acest proces este pe sfârşite pentru că vrăjitoarele se retrag.

"Oana are două apartamente şi maşina. A fost destul de jefuită şi întotdeauna se întâmplă ca oamenii foarte deştepţi să fie şi foarte fraieri. Nu mi-a fost uşor să văd că suferă şi că a ajuns în pragul nebuniei. Eu am un regret pentru că nu am fos cu ea în acele momente, dar ea era căsătorită în acele momente. În viaţa ei era altă persoană care avea diferite gânduri şi aspiraţii care nu coincideau cu ale mele", a declarat Mărioara Zăvoranu la Antena Stars.

Vrăjitoarele Vanesa și Melisa au convins-o pe Oana Zăvoranu că se află sub puterea blestemelor mamei sale, solicitându-i sume imense de bani, aur și lucruri de valoare, pentru a o scăpa de energiile negative. Vrăjitoarele i-au cerut întâi 60.000 de euro, apoi 100.000, pentru ca apoi "datoria" să fie crescută cu încă 160.000 de euro. Cum Oana Zăvoranu rămăsese fără bani, vrăjitoarele s-au oferit să o ajute, astfel încât au intermediat vânzarea apartamentului său, dar și ipotecarea altui imobil, către membrii clanului. Paguba se ridică la 450.000 de euro. Vrăjitoarele riscă ani grei de închisoare.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 sep 08:48
Răspunde | Votează email 0 email
Ioan
Doamne ce oameni in tara asta.. sa-ti ipotechezi/vinzi casa ca sa dai bani vrajitoarelor... doamne...
27 sep 17:40
...altui imobil, către membrii clanului. Paguba se ridică la 450.000 de euro. Vrăjitoarele riscă ani grei de închisoare. Sursa romaniatv.net ...
27 sep 17:40
...altui imobil, către membrii clanului. Paguba se ridică la 450.000 de euro. Vrăjitoarele riscă ani grei de închisoare. Sursa romaniatv.net ...
27 sep 17:03
...altui imobil, către membrii clanului. Paguba se ridică la 450.000 de euro. Vrăjitoarele riscă ani grei de închisoare. >>>>Citeste tot >>>> ...
27 sep 16:36
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/OT2

Primul MultiPlayer 3D-Acţiune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poţi face cariera ta militară! O gamă largă de muniţii, multe moduri de joc şi jucători reali.

Http:///Bit.Do/OT3

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/OT2
27 sep 16:32
... Mărioara Zăvoranu o susţine pe fiica sa, Oana Zăvărana, în procesul contra vrăjitoarelor şi...
1
EUR
4.7792
RON
18 Jan
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H