Oanei Zăvoranu, ameninţări prin SMS. Iată MESAJELE trimise doctorului Marek

Scandalul în care Oana Zăvoranu i-a cerut bani chirurgului estetician Marek Vâlcu pentru a nu face publice aşa-zisele ei probleme medicale apărute în urma operaţiilor pe care acesta i le-a făcut în trecut relevă noi surprize. Ziarul Ring a publicat conţinutul unor sms-uri prin care Zăvoranu îl şantaja pe medic.

28 mai 2014, 06:57
Oanei Zăvoranu, ameninţări prin SMS. Iată MESAJELE trimise doctorului Marek

Oana Zăvoranu a ajuns pe mâna poliţiei, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce şantaja un medic. La sosirea poliţiştilor, bruneta avea asupra ei 10.000 de euro pe care îi ceruse pentru a nu face publice informaţii compromiţătoare. Pretenţiile financiare ale Oanei au fost exprimate prin intermediul unor sms-uri pe care aceasta i le-a expediat medicului.

Citeşte şi STENOGRAME: Înregistrarea care aruncă în aer totul în scandalul silicoanelor Oanei Zăvoranu

Acum aproximativ o săptămână, Oana Zăvoranu îşi ducea la bun sfârşit planul. Surpriza a venit din partea dr. Marek Vâlcu, care după ce Oana îl santajase cerându-i acestuia suma de 10.000 de euro, a depus o plângere la poliţie, iar oamenii legii i-au făcut brunetei un flagrant.

Ziarulring.ro a publicat unul din sms-urile primite de medicul Vâlcu, fostul estetician al Oanei, prin care bruneta îşi exprima pretenţiile financiare. 

„Am extrem de multe leziuni la muşchi şi ţesuturi şi a trebuit refăcută glanda. Am muşchii mamari atrofiaţi. Am semne pe coapse şi fese. Pot să-i creez doctorului Marek un imens prejudiciu de imagine. Pretenţiile mele sunt de 10.000 de euro”, scria Oana.

Citeşte şi Declaraţii şocante ale pacientelor doctorului Marek: „E un măcelar! Pune silicoane cum umple mama curcanul”