Oare ce consum are o maşină cu un cal putere? Imagini virale din benzinărie

Avem Ferrari, Bentley şi Lamborghini, dar caii încă fac parte din peisajul urban al României moderne şi nu vorbim doar de cei care au căruţe în oglinda retrovizoare, iar stăpânii îşi arată talentul muzical strigând cu mulţi decibeli "Fiareee vechi!".

02 mart. 2024, 13:28
Oare ce consum are o maşină cu un cal putere? Imagini virale din benzinărie

O maşină are nevoie mulţi cai putere şi de carburant pentru a transporta un singur cal, astfel că imaginile de mai jos nu mai miră pe nimeni. Am avut căluţi pe bancheta din spate, cai legaţi cu funia e Dacie pentru a fi în formă la campania agricolă de primăvară şi viralul cu cei „şasă cai frumoşi” pe care dacă nu l-aţi văzut nu merită să vă uitaţi la aceste imagini.

 

Imagini spectaculoase şi în Iaşi. Un ponei stă pe bancheta din spate a unei maşini, lângă doi copii, cu capul pe geam VIDEO

Nu sunt singurele imagini de acest fel din România.Trecătorii de pe o stradă din Iaşi au filmat momentul unic, cu un ponei care scoate capul pe geamul din spate al unei masini aflate în mişcare, iar imaginile s-au viralizat pe reţelele de socializare în scurt timp de la apariţie.

Imagini spectaculoase în Iaşi. Un ponei stă pe bancheta din spate a unei maşini, lângă doi copii, cu capul pe geam VIDEO

Imagini surprinzătoare au fost filmate cu telefonul pe un bulevard din Iaşi. În filmare se poate vedea cum un cal de talie mică, din varietatea ponei, era plimbat pe bancheta din spate a unei maşini, alături de doi copii.

Animalul, foarte liniştit, stătea cu capul ieşit pe geam, admirând împrejurimile şi părând obişnuit cu o astfel de situaţie.  Poneiul a fost legat cu o funie de tetiera scaunului din dreapta faţă, pentru ca şoferul să se asigure că nu poate ieşi pe geamul din spate, pe care l-a lăsat deschis, pentru a aerisi autoturismul, scrie Adevarul.

Imaginile au ajuns virale în scurt timp pe reţelele de socializare, iar mii de oameni au comentat situaţia cu totul neobişnuită.

Citeşte şi: Operaţiune de salvare impresionantă în Covasna. Polițiștii au salvat un pui de barză rănit şi 6 pui de vrabie, în stare de hipotermie

VIDEO viral pe TikTok. Un cal, pe bancheta din spate a mașinii, la coadă la drive-thru

Şi nu, nu suntem buricul pământului!. Dacă știai că doar în România se pot întâmpla lucruri inexplicabile, nu ai fost încă în Australia. O femeie a venit la McDonald’s cu calul… în mașină. Animalul aștepta cuminte, pe bancheta din spate, să primească înghețata pe care o adoră.

O femeie care a oprit la drive-thru a sesizat ceva neobișnuit pe geamul mașinii sale. La câțiva metri de ea, un cal aflat pe bancheta din spate a altui autoturism aștepta răbdător ca stăpâna lui să-i comande înghețata după care se dă în vânt.

Totul s-a petrecut la un restaurant McDonald’s din orașul Wyong, statul New South Wales, în zona de acces pentru autoturisme.

Acela e un cal în mașina ta?”, întreabă femeia intrigată.

Da, e înnebunit după înghețată. Îl cheamă Rocco”, îi răspunde femeia de la volanul automobilului.

Oh, Doamne!”, exclamă clienta, care a postat clipul pe TikTok, cu mesajul „Only in Australia”. Vezi VIDEO mai jos!

@dondonthedon26

Nice dog 🇦🇺🇦🇺🇦🇺😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😜 #fyp #drivethough#macdonald #macca #horseincar #australiatiktok #omg

♬ original sound – The Don

Clipul a fost distribuit masiv pe rețeaua socială, ajungând la aproape un milion de vizualizări și 78.000 de aprecieri.

Am vrut să-l văd mâncând înghețata. M-aș putea întâlni cu el la Wyong”, a comentat un internaut. „Acea doamnă are nivelul de indiferență pe care mi-aș dori și eu să-l am”, a scris o femeie.

Cam atât despre cao astăzi, „ţuruc” la ştirile serioase.