Suma RIDICOLĂ pentru care Oase l-a trădat pe CRBL. Câţi bani a încasat de la ASIA EXPRESS SEZONUL 3

Oase, prezentator al show-ului Asia Express sezonul 3, alături de Gina Pistol, a iscat un scandal imens după ce a acceptat rolul fără a se consulta cu CRBL, alături de care a câştigat sezonul precedent. Mai mult, CRBL l-a acuzat dur pe Oase, despre care a spus că nu-l mai consideră prieten. 

27 apr. 2020, 14:41
Suma RIDICOLĂ pentru care Oase l-a trădat pe CRBL. Câţi bani a încasat de la ASIA EXPRESS SEZONUL 3

Oase şi CRBL ar fi stabilit de comun acord să nu meargă la emsiune în calitate de coprezentatori, ci să accepte oferta primită de la Kanal D, care era mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar și le permitea celor doi să rămână aproape de familiile lor. Numai că Oase nu a respectat pactul făcut cu prietenul său de o viață și a semnat, pe ascuns, contractul cu Antena 1.

CRBL îl face praf pe Oase şi spune adevărul despre Asia Express. „Ai arătat că poţi să fii un nemernic, o panaramă de om!”

Oase și-a trădat prietenul pentru 6.000 euro, sumă încasată pentru cele două luni de filmări, scrie Impact.

CRBL si Oase s-au certat pe banii de la „Asia Express”. Cei doi au câştigat premiul de 30.000 DE EURO

„El nu a acceptat propunerea pentru bani, pentru că ar fi câștigat mult mai mult stând aici, în România. A făcut-o pentru notorietate, a fost convins că participarea în calitate de coprezentator la Asia Express va fi o rampă de lansare pentru el. Nu se consideră vinovat pentru cearta cu CRBL. Oase susține că fiecare trebuie să își vadă propriul interes”, au dezvăluit persoane din anturajul lui Oase.


loading...