Oase este în doliu! Tatăl co-prezentatorului Asia Express a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

Oase a început anul 2021 cu o tragedie în familie. Tatăl fostului co-prezentator de la Asia Express a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2.

07 ian. 2021, 20:34
Oase este în doliu! Tatăl co-prezentatorului Asia Express a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

Oase, pe numele din buletin Ionuț Dongo, este în doliu. Tatăl lui a murit după ce a dus un război crunt cu temuta maladie. Conform unor surse din anturajul celebrului dansator, înmormântarea a avut loc chiar de Bobotează.

Oase este în doliu

Părintele fostului co-prezentator de la „Asia Express” a fost internat în spital și, la scurt timp după ce rezultatul pentru noul coronavirus a ieșit negativ, plămânii săi au cedat, scrie Cancan.

Fostul prezentator de la Antena 1 a fost îndrăgit de mii de oameni după ce a participat la Asia Express 2019 alături de cântărețul CRBL; ei au câștigat marele premiu pus în joc și, din nefericire, prietenia lor s-a destrămat după ce s-au încheiat filmările pentru celebra competiție; mărul discordiei a fost reprezentat de bani.

CRBL îl face praf pe Oase şi spune adevărul despre Asia Express. „Ai arătat că poţi să fii un nemernic, o panaramă de om!”

Oase este unul dintre cei mai mari susținători ai fenomenului kendama în România. El a participant la Campionatul Mondial din Japonia și a organizat o tabără de acest fel în țara noastră.

„Kendama a apărut în Mexic și Franța. În Franța se numea bilboquet și n-avea forma asta, n-avea cupele mari. În Mexic se numea bolero și, de asemenea, avea o formă diferită de ce era în Franța și de ceea ce e azi, era o cupă, o ață și-o bilă. Japonia a implementat forma finală și cea mai bună. În fine, și eu voiam să ajung la prima kendama, prima formă apărută vreodată și, deci, pe unde ajungeam, le adunam. Plus că fiind sponsorizat de companii, primeam de la toate kendama, la concursuri, ia-o p-asta, testeaz-o p-asta. Eram cel mai fericit”, a declarat Oase.


loading...