Obama plânge iarăşi: Şeful Casei Albe a vărsat lacrimi de mulţumire pentru echipa de campanie VIDEO

Barack Obama este un om foarte sensibil. Un nou video în care preşedintele american plânge de emoţie a fost lansat de mass-media.

RomaniaTV.net
09 nov. 2012, 09:34
Obama plânge iarăşi: Şeful Casei Albe a vărsat lacrimi de mulţumire pentru echipa de campanie VIDEO

Imaginile filmate la o reuniune a echipei sale de campanie înfăţişează un Obama mişcat până la lacrimi de efortul depus de oameni pentru realegerea sa în fruntea Statelor Unite.

„Chiar înainte de rezultatele de noaptea trecută simţeam că munca depusă pentru alegeri a fost completă deoarece voi aţi depus toate eforturile şi mi-aţi arătat că munca mea este importantă. Sunt mândru de asta. Sunt cu adevărat mândru de voi toţi”, le-a mulţumit preşedintele, cu lacrimi în ochi, celor din echipa lui de campanie, care l-au ajutat să obţină al doilea mandat.

Obama a mai scos o lcrimă şi în faţa alegătorilor săi, cu o seară înaintea alegerilor, când le-a ţinut un discurs de încurajare, explicându-le de ce ar fi vrut să fie reales. Mulţumindu-le pentru primii patru ani când i-au acordat încredere, el le-a spus că puterea de a continua împreună ceea ce au început este în mâinile lor.