Obiceiul banal care topește grăsimea de pe abdomen și scapă organismul de deșeuri. Toți românii trebuie să îl facă dimineața, la prima oră!

Medicina tradițională din China vine cu o soluție senzațională pentru organismul uman. Este vorba despre regimul cu apă caldă care promite că te scapă de grăsimea de pe abdomen.

02 mart. 2022, 17:57
Obiceiul banal care topește grăsimea de pe abdomen și scapă organismul de deșeuri. Toți românii trebuie să îl facă dimineața, la prima oră!

Obiceiul banal care topește grăsimea de pe abdomen.  Tot ce trebuie să faci este să bei un pahar, cu înghițituri mici, timp de o săptămână, dimineață, pe stomacul gol, imediat ce te-ai trezit.

Obiceiul banal care topește grăsimea de pe abdomen și scapă organismul de deșeuri

Apa caldă ajunsă în stomacul gol va fi ușor absorbită în sânge. În doar câteva minute, ea va spăla toate organele afectate de reziduuri. Cura este indicată în toate afecțiunile digestive, hepatice, renale, neurologice, circulatorii și canceroase.

Grăsimea nedorită de pe corp dispare repede cu acest regim care nu presupune să te înfometezi, ori să sari peste mesele principale.

Pe lângă efectul terapeutic, consumul de apă ajută și la frumusețe. Dă pielii strălucire, însănătoșește firul de păr, previne îmbătrânirea pielii.

Apa are într-adevăr un rol esențial în funcționarea optimă a organismului, dar numai ca parte integrantă a unei alimentații echilibrate. Fără apă, organismul se dereglează și nu poate funcționa normal mai mult de două zile.

Este știut faptul că fără apă organismul ajunge să aibă probleme grave, care se vor reflecta în stări de amețeală și leșin, scăderea tensiunii arteriale, dar și tulburări neurologice.

Atunci când transpirăm devenim conștienți de importanța apei pentru organismul nostru. În sezonul rece însă, aproape că uităm de hidratare, deși corpul are mare nevoie pentru a păstra căldura.

Fără apă, nu putem vorbi de o digestie optimă a alimentelor și nici de o activitate eficientă a creierului. Apa are proprietatea unică de solvent, transportator, termoregulator, lubrifiant. În această cură, lichidul trebuie să fie la temperatura camerei sau un pic călduț, și natural, dacă se poate, apă plata sau apă de izvor.

De asemenea, apa trebuie să fie de calitate, eventual purificată, cea de izvor fiind superioară. Pentru a avea garanția că este bună trebuie să ne asigurăm însă că provine din zone nepoluate, să nu fie mai veche de 4-5 zile. Cele mai bune izvoare sunt cele din zona de munte. Cura presupune ca, imediat după trezire, să bem cu înghițituri mici, un pahar de apă. Nu se mănâncă și nu se bea apoi timp de 15 minute. În timp, numărul paharelor poate fi suplimentat, însă nu mai mult de patru pahare. Cura se ține de două ori pe an, câte 15 zile.

Dacă însă cura vizează o afecțiune anume, ea se poate prelungi cu pînă la 30-45 de zile. Rinichiul are capacitatea de a filtra aproximativ 5 litri pe zi, însă 2 litri pe zi îi sunt suficienți organismului nostru să se hidrateze.

Citește și: Amestecă o lingură de bicarbonat cu puțină miere! Trucul de zece minute care îți va lăsa un ten de porțelan! Toate româncele trebuie să îl încerce