Obiceiul la care nu poate renunța Cristi Borcea, la 53 de ani, recunoscut de către Valentina Pelinel: „Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate”

Cristi Borcea este hotărât să nu mai schimbe nevestele. În cele din urmă, afaceristul și-a găsit partenera potrivită, alături de care-și face toate poftele. 

25 iul. 2023, 11:52

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au o mulțime de hobby-uri comune. Unul dintre acestea e sportul. Cei doi renunță la ieșiri în localuri de lux pentru a face mișcare.

„Investim în noi și în familia noastră, așa cum e normal să fie. E respect de sine să ai grijă de sănătatea ta și de felul cum arăți. Eu ratez oricând cu plăcere o ieșire în oraș în favoarea orei de aerobic, iar Cristi oricât de mult muncește zilnic, seara e la sală. Fac sport zilnic în cursul săptămânii când sunt în București cu prietena mea. Și uneori yoga.

Mă ajută la mobilitate, respirație, deconectare de la orice stres. Am avut și câteva kilogame în plus acum vreo 15 ani. Cam cinci-șase kilograme mai mult decât acum. Acum am 64 de kilograme, e greutatea mea ideală. Cristi face sală, aleargă pe bandă, dar și forță. Suntem ambițioși”, a dezvăluit Valentina Pelinel, pentru presa de cancan.

Regim alimentar bine pus la punct pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Borcea și Pelinel s-au pus la punct și cu regimul alimentar.

„Din punct de vedere alimentar, nu evităm nimic, dar menținem un echilibru. Ne facem toate poftele. Din când în când mâncăm și cartofi prăjiți cu brânză rasă și roșii…

Eu sunt cu covrigii, merdenelele și gogoșile. Lui Cristi îi plac dulciurile. Dar și când exagerăm, trecem pe pește, salate și sucuri. Asta e ideea, să menții un echilibru. Să mănânci e una din bucuriile vieții și merită orice efort”, a mai povestit fostul manechin.

Fiecare moment petrecut alături de fostul investitor de la Dinamo București merită din plin, susține Pelinel.

„Sunt împlinită și fericită pe toate planurile, așa este. Însă nu cred că am plătit un preț mai mare sau mai mic decât orice altă persoană.

Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate, însă toți avem provocări în viață peste care învățăm să trecem atunci când ne dorim ceva cu adevărat”, a declarat Pelinel, în urmă cu ceva timp.